ACA LUKAS

SRPSKI FOLK PJEVAČ IZNENADIO OBJAVOM 'Bravo, Hrvatska! Modrić će mi uvijek biti bliži od svih Ronalda i Messija! Mamiću - nagrada, a ne kazna!'

 
Aca Lukas 2015.
 Danijel Soldo / CROPIX

Srpski folk pjevač Aca Lukas jedan je od mnogih koji je u posljednja 24 sata izrazio podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. No, osim što je dao bezrezervnu podršku našim nogometašima u ostatku natjecanja, spomenuo je i Zdravka Mamića i jasno dao do znanja što pak misli o njegovom uhićenju.

‘Najiskrenije čestitke prije svega mojim prijateljima na plasmanu među osam najboljih reprezentacija svijeta, sjajnim momcima i nogometašima! Bravo za reprezentaciju Hrvatske! Navijam za vas! Možda se netko složi, a netko ne s ovim, ali reću ću: Ne proganjajte onoga tko je jedan od najzaslužnijih što ste možda i najbolji na svijetu! Mamiću - nagrada a ne kazna!

Znam da se ovdje mnogima ovo neće svidjeti, ali ja tako osjećam! Znam sigurno da će mi moj prijatelj Jedvaj, ili Modrić, ili bilo tko od ovih momaka, uvijek biti bliži od svih Ronalda i Messija i ostalih. Momci, samo naprijed’, poručio je Lukas.

S obzirom na to da je poruku objavio u sklopu Instagramovih priča, komentara čitatelja, na svu sreću, nije bilo.

Screenshot / Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:57