EZRA MILLER

Slavni glumac u novim problemima: Optužen da je manipulirao 18-godišnjakinjom, prijetio joj i bio nasilan

Roditelji djevojke navode da glumac ‘koristi nasilje, zastrašivanje, prijetnju nasiljem, strah, paranoju, zablude i droge‘

Ezra Miller

 Laurent Vu/Sipa Press/Profimedia/Laurent Vu/Sipa Press/Profimedia

Roditelji 18-godišnje djevojke optužili su problematičnoga glumca Ezru Millera da je psihički maltretirao njihovu kćer i manipulirao njome.

Međutim, tinejdžerica po imenu Tokata Iron Eyes oglasila se na Instagramu početkom ovoga tjedna kako bi obranila 29-godišnjega glumca.

- Moj prijatelj Ezra Miller cijelo mi je vrijeme samo pružao podršku i zaštitu tijekom ovog velikog gubitka, napisala je Tokata, pritom misleći na prijatelja kojeg je nedavno izgubila.

U sudskim dokumentima podnesenim na sudu, koje je dobio Page Six, roditelji 18-godišnje Tokate, aktivist Chase Iron Eyes i njegova supruga pedijatrica Sara Jumping Eagle, navode da je glumac 'koristio nasilje, zastrašivanje, prijetnju nasiljem, strah, paranoju, zablude i droge nad mladom Tokatom'.

Također tvrde da je zvijezda filma 'Charlijev svijet', koja se identificirala kao nebinarna, prvi put upoznala njihovu kćer kada je imala 12 godina i to prilikom posjete rezervatu u Sjevernoj Dakoti 2016. godine.

Miller je nakon toga navodno otišao s Tokatom u London, gdje je 2017. snimao film 'Fantastične zvijeri i gdje ih pronaći'.

Tokatini roditelji rekli su da su se zabrinuli nakon što je glumac navodno njihovoj kćeri počeo davati alkohol i droge, posebno marihuanu i LSD.

Roditelji u sudskim dokumentima također tvrde da se njihovo dijete prethodno identificiralo kao 'nebinarno, queer i gay', ali da ju je Miller od tada uvjerio da je nebinarno transrodna.

- Ja sam odrasla osoba i zaslužujem osjećati autoritet u svom tijelu. To se nikoga ne tiče, moji izbori su moji, a što se tiče prirode policijske intervencije u mom slučaju, to je nepotrebno gubljenje vremena i resursa, napisala je Tokata na svom Instagram profilu.

Ovo su samo posljednje optužbe protiv Millera koji je ranije bio uhićen zato što je navodno bacio stolicu na ženu na Havajima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:27