KRUŽE GLASINE

Slavni glazbenici novi su par? Zajedno izašli s partyja, a nju su donedavno povezivali s drugim

Dok se o Drakeu nije puno pisalo, Shakira je nedavno prošla kroz buran prekid i viđena je s poznatim vozačem Formule 1

Shakira i Drake

 Profimedia/

Shakira i Drake potaknuli su glasine o romansi nakon što su diskretno izašli s istog "after partyja" ove nedjelje u jutarnjim satima u West Hollywoodu u Kaliforniji.

Nakon kasnog noćnog izlaska, izvor je za Daily Mail otkrio da su 46-godišnja glazbenica i deset godina mlađi kanadski reper viđeni kako odlaze "sa zabave jedno nakon drugog u roku od nekoliko minuta". Iako nisu fotografirani zajedno, majka dvoje djece, koja se prošle godine razišla od svog dugogodišnjeg partnera Gerarda Piquea nakon 11 godina veze, izgledala je izvanredno dok je nosila narančastu majicu bez rukava i par traperica koje su joj istaknule figuru. Uparila je sive štikle s bijelom torbicom i raspustila svoju prepoznatljivu kosu.

Drake je za tu prigodu odjenuo plavu jaknu preko bijele majice i traperica, a dok se vraćao do svog automobila, peterostruki dobitnik Grammyja viđen je kako nosi čašu vina sa sobom kroz vrata.

Inače, prije samo nekoliko dana je otkriveno da su Shakira i britanski vozač Formule 1, Lewis Hamilton, postali "više od prijatelja" tijekom svog tajnog putovanja na Ibizu. Izvješća u katalonskim novinama tvrdila su da par "napreduje u svojoj vezi".

image

Hamilton i Shakira

Rm/mega/The Mega Agency/Profimedia/Rm/mega/the Mega Agency/profimedia

Također, ona i Hamilton viđeni su na jahti s prijateljima prošlog mjeseca, a uočeni su zajedno i na Velikoj nagradi Velike Britanije te u noćnom klubu. Novinarka Jodi Martin nedavno je pokušala razjasniti njihov status veze rekavši da imaju "prelijepo prijateljstvo".

- Željela bih demantirati bilo kakve informacije koje su izašle u katalonskim novinama, posebice one koje tvrde da je Hamilton umoran od Shakire - tvrdi spomenuta novinarka.

Doduše, izvor je također otkrio španjolskom TV kanalu Telecinco da su se kolumbijska pjevačica i britanski F1 vozač sastali "tri puta u vili na Ibizi" nakon što su radnici napustili spomenutu lokaciju.

image

Lewis Hamilton i Shakira na druženju

Instagram/

- Kad su radnici otišli, pjevačica je ostala sama s privatnom pratnjom i primila je Hamiltonov posjet - dodao je izvor i tvrdio da je Hamiltonov vozač čuo sportaševe ‘‘stalne razgovore‘‘ s pjevačicom.

S druge strane, o Drakeu se nije pisalo puno, osim njegovog susreta s "najpoznatijom navijačicom" Ivanom Knoll ranije ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:32