DOBRI ULOVI

Glazbenik se pohvalio impresivnom kolekcijom grudnjaka: ‘Ovo je cijela biblioteka, jadan onaj tko ih je morao slagati‘

Drake je bio bombardiran donjim rubljem tijekom cijele svoje ‘It‘s All a Blur‘ turneje u Sjevernoj Americi

Drake i njegova kolekcija grudnjaka

 Instagram/Drake/

Drake je pokazao svoju kolekciju kojom bi se mnogi rado pohvalili! Poznati glazbenik podijelio je fotografiju na Instagramu na kojoj pozira ispred ogromne kolekcije grudnjaka, uredno poslaganih na podu iza njega. Donje rublje dolazi u različitim bojama, stilovima i veličinama, a čini se kao da ih ima više od 100.

Riječ je o grudnjacima koji su mu doletjeli na pozornicu tijekom njegovih nastupa, a Drakea se može vidjeti raširenih ruku s osmijehom na licu.

"Brat je dobio biblioteku grudnjaka", "Žao mi je onoga koji je ovo morao poslagati, organizirani su po veličini", "Tity Boy", "Frajer ima više grudnjaka od Victoria‘s Secreta" - glasili su samo neki od šaljivih komentara na njegovu objavu.

Glazbenik je također dao obožavateljima uvid u to kako je fotografija nastala - podijelio je video u kojem dvije članice njegova osoblja organiziraju gomilu grudnjaka.

Drake je bio bombardiran donjim rubljem tijekom cijele svoje ‘It‘s All a Blur‘ turneje u Sjevernoj Americi. Najupečatljiviji trenutak dogodio se tijekom nastupa u Brooklyn Barclays Centeru, kada mu je obožavateljica dobacila grudnjak veličine 36G.

"Kvragu, 36 G? Odmah locirajte ovu ženu", našalio se glazbenik na pozornici, a video je ubrzo postao viralan. Nakon toga, dotična Veronica Correia (21) dobila je angažman za Playboy te se čak imala prilike dopisivati na društvenim mrežama sa samim Drakeom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:58