NE DA MU PJESMU

Sharon Osbourne svađa se s kontroverznim reperom: ‘Kanye se j*** s pogrešnim Židovom‘

Ozzy Osbourne također se oglasio na društvenim mrežama kako bi kritizirao Westa zbog uzimanja njegove glazbe

Sharon Osbourne

 Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Sharon Osbourne osudila je Kanyea Westa jer je navodno upotrijebio pjesmu njezinog supruga Ozzyja Osbournea bez pristanka, prenosi Page Six. "Kanye se j*** s pogrešnim Židovom ovaj put", rekla je bivša TV ličnost.

Dok Ozzy jedva odbija zahtjeve drugih umjetnika da koriste njegove pjesme, Sharon je objasnila da je imao poseban razlog da kaže ne, opisujući Westa kao "neuljudnog antisemita" koji "predstavlja mržnju". Svađu je prenijela i na Instagram s isječkom iz filma "Studio 666" iz 2022. godine gdje svira hit iz 1984. "Hello".

image

Sharon Osbourne

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Dobro došao na karneval, Kanye West", napisala je u opisu objave. Ranije istog dana, Ozzy se također oglasio na društvenim mrežama kako bi kritizirao Westa zbog uzimanja njegove glazbe, ponavljajući izjavu svoje supruge da su "odbili dopuštenje jer je on antisemit i mnogima je prouzročio neopisivu bol".

West i reper Ty Dolla $ign organizirali su zabavu za slušanje svog nadolazećeg albuma "Vultures" u United Centeru u Chicagu. Glazbenik je debitirao sa svojim novim pjesmama repajući: "And I’m still crazy, bipolar, antisemite/And I’m still the king." (I dalje sam lud, bipolaran, antisemit, a i dalje sam kralj).

image

Kanye West

Leon Neal/Afp

Od listopada 2022. West je širio svoja kontroverzna antisemitska stajališta na društvenim mrežama pa je zbog toga izgubio pristup svojim računima na društvenim mrežama i nekoliko poslova s brendovima jer je nastavio hvaliti Adolfa Hitlera i naciste. Unatoč tome što se njegovo antisemitsko ponašanje nastavilo, u prosincu se ispričao židovskoj zajednici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:56