MOĆNA EKIPA

Počinje britanski Celebrity Big Brother, tu je i ujak Kate Middleton: Svi očekuju tračeve s dvora i pljuvanje po Harryju

Sharon Osbourne je za jedan tjedan u kući dobila 116.000 eura, a od ujaka Garyja Goldsmitha svi očekuju tračeve s dvora i pljuvanje po Harryju

Gary Goldsmith

 -/Swns/Profimedia/-/swns/profimedia

Ovog ponedjeljka, 4. ožujka, počinje nova sezona britanske verzije Big Brothera i to, nakon šest godina pauze, njegova izdanja u kojem sudjeluju slavni. Većina sudionika su lokalno slavni i u ostatku svijeta njihova imena nisu baš previše poznata. Izdvaja se samo jedno - Sharon Osbourne, bivša članica žirija britanskog X-factora, glazbena menadžerica, reality zvijezda i supruga legende rocka Ozzieja Osbournea.

Sharon (71) se izdvaja i po tome što je dobila papreni honorar da bi provela samo tjedan dana u kući Velikog Brata. Ona će za to dobiti čak 100.000 funti, nešto više od 116.000 eura. Sharon je morala osloboditi vrijeme i otputovati u Veliku Britaniju iz SAD gdje trenutno živi i radi, i gdje je domaćica talk-showa The Talk. Producenti su, kako tvrde britanski mediji, bili spremni izdvojiti toliki iznos za honorar jer je Sharon "vrijedna svakog centa".

image

Louis Walsh

Crystal Pix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Crystal Pix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Jezičava, otvorena, spremna podijeliti i najintimnije detalje iz svojeg života, od plastičnih operacija do seksualnog života, Sharon bi, smatraju, mogla potaknuti ostale sudionike na zanimljive, zabavne razgovore. Sharon svakako ima mnogo priča iz svih područja showbiza, a producenti znaju i da ih se ne boji ispričati.

U emisiji će navodno sudjelovati i njezin kolega i prijatelj iz X-factora Louis Walsh. Menadžer brojnih najpoznatijih irskih pop-izvođača i Sharon imaju vrlo zanimljiv odnos. Britanci pamte kako je Sharon jednom u emisiji izlila punu čašu vode na Walsha, nakon što ju je pitao je li uzela neku od droga iz zalihe njezina supruga Ozzieja.

image

Sharon je 2005. polila Walsha vodom u emisiji uživo

-/Planet/Profimedia/-/planet/profimedia

U kuću koju pokrivaju čak 92 kamere, ulazi još jedan stanar od kojeg se mnogo očekuje, poslovni čovjek Gary Goldsmith. On je, naime, ujak Kate Middleton, princeze od Walesa i buduće britanske kraljice. Goldsmith je "crna ovca" u obitelji, poznat po tome da vrlo glasno iznosi svoje (negativne) stavove o odbjeglom princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan. To nije način na koji funkcioniraju Windsori pa odatle strah od njegova nastupa, posebice u trenutku kada su i Kate i kralj Charles suočeni sa zdravstvenim krizama ili se oporavljaju.

image

Gary Goldsmith

-/Swns/Profimedia/-/swns/profimedia

Prošle je godine ujak Gary želio ući u reality-show "I‘m celebrity...Get me out of here" i provesti neko vrijeme preživljavajući u džungli sli su ga odbili baš zbog veze s kraljevskom obitelji. Stručnjaci za kraljevsku obitelj redom su kritizirali Goldsmithov ulazak u reality show i nadaju se da će biti razočaravajuće dosadan. No, ekipa koja radi Big Brother nije mogla odoljeti prilici da nekog takvog stavi pred kamere, u nadi da će čuti kakav sočan detalj s dvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:51