VIŠE NI NE BROJI

Samo četiri mjeseca nakon što je najavio celibat, holivudski pastuh dobit će osmo dijete s petom ženom

Vijest o prinovi stigla je samo mjesec dana nakon što je tragično izgubio petomjesečnog sinčića Zena

Nick Cannon

 Chris Delmas/AFP

"Nije da sjedim ovdje i planiram napraviti još djece. Moj terapeut mi je rekao da bih trebao biti u celibatu. U redu, uzet ću pauzu. Odmorit ću se od pravljenja djece", rekao je u rujnu prošle godine komičar i voditelj Nick Cannon (40). Ni četiri mjeseca kasnije - Cannon čeka svoje osmo dijete, a prvo s manekenkom Bre Tiesi (30).

Njih su dvoje ovog vikenda u Malibuu priredili zabavu za otkrivanje spola djeteta, a prema plavim konfetima sa zabave, čini se da će par dobiti dječaka.

Ne zna se kad je točno Cannon započeo vezu s Tiesi, koja se nedavno razvela od igrača američkog nogometa Johnnyja Manziela, no njih se dvoje poznaju već gotovo šest godina. Influencerica iz Calabasasa trenutno vodi fitness aplikaciju Body By Bre, a također je i agentica za nekretnine.

Vijest o prinovi stigla je samo mjesec dana nakon što je Cannon tragično izgubio petomjesečnog sinčića Zena, koji je preminuo od raka na mozgu.

Što se tiče Tiesi, Nick je njezina prva javna romansa otkako je u prosincu 2020. prekinula 10-mjesečnu vezu s bivšim dečkom Jennifer Lopez, Casperom Smartom. U studenom prošle godine završila je brakorazvodnu parnicu s Mazielom zbog optužbi za prevaru.

Cannon je također otac sedmomjesečnih blizanaca Ziona Mixolydiana i Zillion Heira koje je dobio s DJ-icom Abby De La Rosa, a ima i 13-mjesečnu kćer Powerful Queen i 5-godišnjeg sina Goldena Sagona s manekenkom Brittany Bell. Preminulog petomjesečnog dječaka Zena dobio je s bivšom partnericom, manekenkom Alyssom Scott, a također ima i dvoje 10-godišnjih blizanaca Moroccana i Monroe, koje je dobio u šestogodišnjem braku sa slavnom pjevačicom Mariah Carey.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:29