SLAVNI PASTUH

Nakon što se otkrilo da čeka osmo dijete s petom ženom, sad bi se vratio bivšoj: ‘Nedostaješ mi, sav sam u bebama‘

Iako su prekinuli prije osam godina, Nick Cannon i dalje pati za Mariah Carey...

Nick Cannon

 Profimedia

Iako su prekinuli prije osam godina, čini se da poznati pjevač, komičar i voditelj Nick Cannon ima jasnu viziju ljubavi - a to uključuje njegovu bivšu suprugu Mariah Carey. Na Valentinovo je priznao svoje osjećaje prema bivšoj supruzi u novoj pjesmi 'Alone' koja sadrži isječke Careyjeve balade 'Love Takes Time" iz 1990. godine, a koja se nalazi na njezinom istoimenom debitantskom albumu.

Pjesma je dio njegovog nadolazećeg mixtapea Raw NB: The Explicit Tape, koji je opisao kao svoju najosobniju glazbu do sada. Riječ je o ljubavnoj baladi za koju kaže da "gospel njegove slomljene duše". "Zaista vapim za svojom dušom na puno ovih ploča", rekao je ranije za E! News i dodao da je to bio terapeutski proces za njega.

Unatoč činjenici da Nick ne izgovara njezino ime, tekst implicira da se radi o Carey.

"Kao prvo reći ću ti da nemam ništa osim ljubavi za tebe", pjeva svojoj bivšoj supruzi u uvodnom tekstu.

U drugom stihu, pjeva o tome kako smatra da Carey neće ponovno htjeti biti s njim i da mu se život promijenio otkako su se rastali.

"Pokušavao sam držati distancu, držati distancu. Lagao sam, kažem da sam cool, a znam da mi nedostaješ", pjeva Cannon.

Također se poziva na "novog muškarca" u životu svoje bivše i kaže da je odlučio držati se na distanci.

"Ali ova sjećanja ne mogu izbrisati", nastavlja.

"Koliko god da te želim natrag, vjerojatno ti je bolje ovako. Jer ja još uvijek trčim ulicama, još uvijek sam sav u svojim bebama. Manekenke, pjevačice i glumice govore da su trudne sa mnom. Moram im plaćati 10.000 dolara tjedno, brinem se o svojim najdražima. Ali ti se ne brini zbog mene, ti imaš muškarca pored sebe s kojim spavaš", pjeva Cannon.

Cannon, koji je otac sedmero djece, doduše prolazi kroz svoj komplicirani ljubavni život nakon što su mu tri žene u manje od godinu dana rodile četvero djece, a pošlog je mjeseca objavio da očekuje dječaka s modelom Bre Tiesi. Njoj će to biti prvo, a njemu osmo dijete. No, čini se da se nitko ne može usporediti s Carey. U braku su bili od 2008. do 2014., a razlaz je okončan gotovo dvije godine kasnije. Bivši par zajedno ima dvoje djece, 10-godišnje blizanke Moroccane i Monroe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 09:05