SAVRŠEN LJETNI ODMOR

Ronaldova idila na jahti od 7 milijuna dolara. Georgina roni dok on hvata boju i nadgleda djecu

Atraktivni par trenutačno uživa na luksuznoj superjahti krstareći po francuskoj rivijeri
 Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia

Ma, bolje jednostavno ne može!

Prava je idila ljetovanje portugalske nogometne zvijezde Cristiana Ronalda (35) i njegove zanosne zaručnice Georgine Rodriguez (26) zbog koje fanovi gdje da je vide, čak i samo na Instagramu, padaju u trans.

image
Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia

Ovaj atraktivni par trenutačno uživa na luksuznoj superjahti krstareći po francuskoj rivijeri, istovremeno objavljujući romantične statuse i fotografije na društvenim mrežama, na kojima se ljube ili, pak, uživaju u zalasku sunca. Ljubav, sasvim očito, cvjeta!

Lijepa Georgina objavila je na svom Instagramu fotografije na kojima ona i Ronaldo izvaljeni na luksuzno tapeciranoj mekanoj klupi na krmi jahte izmjenjuju nježnosti uz status na kojem je napisala: “Que afortunada me siento”, u prijevodu: “Koliko se samo sretno osjećam”.

View this post on Instagram

Que afortunada me siento ❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Ronaldo na ljetovanju, pak, najviše slika posvećuje svom savršeno isklesanom torzu, no zna podijeliti i poneku s Georginom uz dirljivu posvetu.

“Presretan sam što mogu dijeliti ove prekrasne trenutke s tobom”, napisao je uz fotografiju na kojoj drži Georginu u krilu dok se sunčaju na ležaljkama na jahti.
No zna biti i iznimno romantičan. Nedavno je tako ispod fotografije svoje zaručnice napisao: “U ovim je očima ljubav mog života, najljepša žena na svijetu... Moja Georgina”, što je raznježilo svaku ženu koja je vidjela komentar.

View this post on Instagram

On board??

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Georgina i Ronaldo nisu idilični samo na Instagramu. Naime, sada su ih, pak, fotoreporteri uhvatili jednako atraktivne kako bezbrižno uživaju u morskim radostima na jahti.

Ona je Ronaldov ponos i dika. Jahta, je l'...

image
Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia

Duga 27 metara i teška 93 tone, superjahta Azimut Grande koju je prošle godine kupio u Italiji za sedam milijuna dolara trenutačno je na području Saint Tropeza, nekada ribarskog mjesta, a danas utočišta bogatih i slavnih.

image
Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia

Na jahti su i sva Ronaldova djeca - najmlađa, dvogodišnja Alana Martina, biološka kći Ronalda i Georgine, trogodišnji blizanci Eva i Mateo koje je Ronaldo dobio 2017. uz pomoć surogat majke u SAD-u, te 10-godišnji Cristiano Ronaldo Jr., Ronaldov najstariji sin nad kojim ima puno skrbništvo, a javnosti nikada nije otkrio identitet njegove majke.

image
Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia

Jasno je da uz megajahtu koja ima pet kabina, šest kupaonica i dva loungea dolazi i posada koja je stalno na raspolaganju, a dio Ronaldove stalne posade očito su i dadilje jer iako su se jedno vrijeme svi zajedno kupali, ronili i prskali, djeca su odjednom nestala s vidika dok su Georgina i Ronaldo zabavljali na palubi, sunčali i kupali.

image
Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia

Georgina je čak stavila i naočale za ronjenje kako bi uživala u podmorju roneći, dok je Ronaldo visoko navukao kupaće gaće kako mu ne bi smetale pri upijanju sunčevih zraka.

image
Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia

Par je u vezi tri i pol godine, a nerijetko se počaste skupocjenim stvarima i putovanjima. Georgina često o tome obavještava svoje brojne pratitelje na Instagramu. Objavljuje fotografije na kojima pozira uz plažu, bazen, na brodu, pored aviona...
No, Georgina se ne boji posla.

Štoviše, nedavno su je fotografi uhvatili kako na palubi vješa rublje.

image
Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia

Brojni pratitelji ostali su šokirani kada su vidjeli da slavna Georgina samostalno obavlja kućne poslove, a neki su komentirali kako su zahvaljujući tim fotografijama o njoj promijenili mišljenje.

- Mislila sam da ovakvim zvijezdama kućne poslove obavljaju spremačice. Djevojko, svaka čast - samo je jedan od komentara na Twitteru.

K tome, Georgina uz svoju kći Alanu Martinu, ravnopravno odgaja ostalo troje Ronaldove djece. Uz majčinstvo, izgradila je i svoje poslovno carstvo kao influencerica na Instagramu gdje ju prati više od 20 milijuna ljudi zbog čega potpisuje milijunske ugovore s brendovima koje promovira.

image
Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia

Priča o tome kako su se Georgina i Ronaldo upoznali gotovo je filmska. Tada, u lipnju 2016., još je radila kao prodavačica u Madridu, a onda je sudbina upetljala svoje prste.

Pogledi su im se susreli između lutaka u Gucciju.

I to je bilo to.

Prošle godine Georgina je priznala da je to bila “ljubav na prvi pogled”.

image
Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia

U intervjuu za talijansko izdanje časopisa Elle otkrila je da su od prvog trenutka osjećaji bili obostrani.
- Prvi susret s Ronaldom bio je u Gucciju gdje sam radila kao prodajni asistent. Danima kasnije ponovno smo se vidjeli na eventu jednog drugog brenda. Tada smo mogli razgovarati u opuštenoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja. To je bila ljubav na prvi pogled za nas oboje – rekla je Georgina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:58