‘OTVORITE OČI!‘

Ronaldo leži doma zaražen, a njegova sestra i dalje ne vjeruje da korona postoji: ‘To je prevara‘

‘Ako Cristiano Ronaldo treba probuditi svijet, moram reći da je ovaj Portugalac onda Izabrani, Božji poslanik‘, smatra Katia Aveiro
Cristiano Ronaldo, majka Dolores Aveiro (lijevo) i sestra Katia (desno)
 Fabrice Coffrini/Afp/Profimedia

Portugalski nogometni savez jučer je objavio da je Cristiano Ronaldo (35) pozitivan na Covid-19 te nema simptome. Napustio je kamp portugalske reprezentacije. Portugalska nogometna zvijezda otišla je samoizolaciju, u kojoj će provest 14 dana prije nego će biti slobodan vratiti se treninzima u momčadi Juventusa, a trenutačno se osjeća dobro.

image
Jonathan Nackstrand

Dok Ronaldo samuje u samoizolaciji, njegova nevjenčana partnerica, zanosna Georgina Rodriguez (26) na daljinu mu pruža podršku, što je i obznanila svijetu na svom Instagramu. Georgina je na svom Instagramu objavila screenshot videopoziva s Ronaldom i poslala mu slatku poruku.

image
Instagram

“Ti si moja inspiracija”, napisala je.

image
Simone Comi/Ipa/Ipa/Profimedia

No, i nogometaševa sestra Katia Aveiro (44), koju na Instagramu prati više od milijun ljudi, osjetila se pozvanom prokomentirati situaciju.

image
Instagram

Naime, iako se njen brat zarazio koronavirusom, Katia i dalje ne vjeruje da korona postoji.

- Ako Cristiano Ronaldo treba probuditi svijet, moram reći da je ovaj Portugalac onda Izabrani, Božji poslanik. Hvala! Vjerujem da će danas tisuće ljudi progledati oko ove pandemije, testiranja i mjera kao ja. Ovo je najveća prevara otkad sam se rodila – napisala je na Instagramu sestra Cristiana Ronalda nakon što je njezin brat dobio pozitivan test na koronavirus.

image
Instagram

- Ovo je rečenica koju sam danas pročitala i kojoj sam se ustala zapljeskati. Dosta je toga da ljude na ovom svijetu činite lutkama. Molim vas, neka netko otvori oči – dodala je svoj komentar Katia Aveiro koja je očito prethodnu rečenicu o 'Ronaldu kao Božjem poslaniku' preuzela i podržala ju.

image
Instagram

Ronaldova je sestra, koja je javnosti poznata samo zbog činjenice da ima slavnog brata, i ranije često isticala svoje mišljenje o svemu što ima veze s njenim bratom.

View this post on Instagram

Opinião @ruipedrobraztvi

A post shared by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:46