INTIMNA CEREMONIJA

Rita Ora se udala: Pjevačica promijenila prezime i pokazala zlatni prsten

Par se zaručio prije dva mjeseca, a izvori sada tvrde da planiraju veliku zabavu kako bi proslavili svoje tajno vjenčanje

Rita Ora i Taika Waititi

 Picturelux/The Hollywood Archive/Alamy/Alamy/Profimedia

Pjevačica Rita Ora i redatelj Taika Waititi započeli su svoju vezu u ožujku 2021. prije nego što su u kolovozu javno obznanili svoju romansu.

Par se zaručio prije dva mjeseca, a izvori sada tvrde da planiraju veliku zabavu kako bi proslavili svoje tajno vjenčanje.

- Bila je to intimna ceremonija i stvarno posebna za sve koji su bili tamo. Koliko su zaljubljeni vide i njihovi najbliži, rekao je izvor za The Sun.

- Unatoč tome što je živjela u središtu pozornosti, Rita je odlučna u namjeri da vezu zadrži što je više moguće privatnom, dodao je.

U posljednje vrijeme Ora je odlučila poništiti nagađanja da su se ona i Waititi potajno vjenčali nakon što je viđena kako nosi zlatni vjenčani prsten na prstenjaku.

Oduševila je obožavatelje nizom fotografija iz Pariza, a mnogima je za oko zapeo njezin nakit, posebno prsten.

Waititi je također viđen kako nosi isti zlatni prsten na snimci koju je podijelila Orina sestra Elena na svom Instagram profilu. Ora je istu snimku postavila na Instagram, ali je natpisom znakovito prekrila njegovu ruku.

U lipnju je objavljeno da se par trebao vjenčati nakon što su gotovo istodobno postavili to pitanje. Pisalo se kako britanska pjevačica i redatelj planiraju skromnu ceremoniju u inozemstvu prije nego što će kasnije ove godine slaviti sa svojim slavnim kolegama na velikoj londonskoj zabavi.

Prijatelj je za The Sun rekao da je par zaljubljen te da su odlučili da je pravi trenutak da formaliziraju svoju vezu.

- Nisu napravili cijelu ‘Hoćeš li se udati za mene?‘ stvar i objavili je na Instagramu. Nema prstena. Približavali su se sve više i više i na kraju rekli jedno drugom gotovo istovremeno: ‘Želim te oženiti‘, otkrio je.

Waititi je prije bio u braku s filmskom producenticom Chelseom Winstanley, no vjeruje se da su se tiho razišli 2018. Par dijeli dvije kćeri: Te Hinekāhu (10) i Matewa Kiritapu (6).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 01:01