NAVODNA AFERA

Rita Ora komentirala glasine koje godinama kruže: Je li ona bila ljubavnica u bombastičnoj aferi?

Beyonce je 2016. objavila album ‘Lemonade‘, a Ora je nedugo nakon postavila sliku u grudnjaku s limunima te ogrlicu sa slovom ‘J‘

Rita Ora

 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Obožavatelji već godinama nagađaju da poznata pjevačica Beyonce pjeva o Riti Ori u pjesmi ‘Sorry’, gdje se spominje ‘Becky s dobrom frizurom’, žena s kojom je reper Jay Z prevario Beyonce.

- Želiš me samo kada nisam tu. Bolje nazovi Becky s dobrom frizurom, pjeva Beyonce u pjesmi iz 2016.

Britanska kantautorica nedavno je razgovarala s Louisom Therouxom za njegov BBC podcast ‘Louis Theroux’ gdje je oštro opovrgnula sve glasine.

image

Jay Z i Rita Ora

Face To Face/Face To Face/Profimedia

Ora, koja je nekoć potpisala ugovor za Jay Z-jevu zabavnu tvrtku Roc Nation, objavila je fotografiju s grudnjakom na limune i ogrlicom sa slovom J 2016. godine, baš kada je izašao Beyoncein hit album ‘Lemonade‘. Međutim, zanijekala je da je fotografijom željela potaknuti glasine, objasnivši kako je to bila slučajnost. No mnogi su bili uvjereni da je time priznala da su poznati reper i ona imali aferu.

image

Jay Z i Beyonce 2016.

Volkan Furuncu/Anadolu Agency Via Afp

- Nisam ni razmišljala o tome, kunem se. I nije bilo slovo ‘J’, nego ‘R’. Okrenuli su ga pa je izgledalo kao ‘J’, rekla je komentirajući svoju tadašnju fotografiju.

- Ne, nije imalo s tim nikakve veze. To je bio moj dizajn s tvrtkom za donje rublje Tezenis s kojom sam tada radila. Stvari moraš uzeti sa zrnom soli, rekla je te ispričala kako joj je njezina prijateljica, pjevačica Katy Perry, dala značku na kojoj joj je pisalo ‘Nisam Becky’ što je njoj bilo izrazito smiješno.

Glazbenica je zatim objasnila voditelju podcasta da bi radije govorila o drugim aspektima svoga života, odnosno karijere.

- Zanimljivo je što se osjećam kao da su svi zainteresirani za moj privatni život. Kao da ništa drugo nije dovoljno vrijedno. To je nekada frustrirajuće, rekla je glazbenica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:21