NE TRAŽI NIKOGA

Reality zvijezda iskreno o svom ljubavnom statusu: ‘Što vi mislite da ću ja biti u celibatu do kraja života?‘

Reality zvijezda požalila se na to što je mnogi osuđuju oko toga kako provodi vrijeme te oko njezinog odabira da ni s kim ne izlazi

Khloé Kardashian

 Profimedia/

Pretrpani raspored obaveza, rana buđenja i briga za dvoje djece samo su neki od razloga reality zvijezde Khloe Kardashian da pronalazak ljubavi stavi na čekanje. "To je moje vrijeme. Neću to dijeliti s muškarcem. Ne dijelim svoj TV, ne dijelim svoj krevet", prenosi People njezine riječi.

Scott Disick u reality showu "The Kardashians", osim o pronalasku nove ljubavi, ispitivao je Khloe i o tome ima li šanse da se pomiri s bivšim, Tristanom Thompsonom, s kojim ima 6-godišnju kćer True i 21 mjesec starog sina Tatuma. Reality je zvijezda otkrila da su "ta vrata zatvorena" i da je, s obzirom na mnoga pomirenja i prekide u prošlosti, sretna što su u prijateljskim odnosima jer zajedno odgajaju svoju djecu.

Khloe se požalila i na to što je mnogi osuđuju oko toga kako provodi vrijeme te oko njezinog odabira da ni s kim ne izlazi. "Nisam se viđala ni s kim dvije i pol godine, to i nije tako ludo", zaključila je. Scott je istaknuo da bi bilo čudno kada bi Tristan, koji živi blizu nje, vidio da se viđa s drugima i svjedoči tome kako je njegova bivša nastavila dalje.

"Ako se želi mučiti, to je njegova odluka! Želiš vidjeti sve muškarce kako se približavaju mojoj kući? To je tvoj problem", rekla je Khloe i pomalo zatekla Scotta. Ipak, objasnila je kako je ovo samo trenutačna situacija. "Misliš li da ću biti u celibatu do kraja života? Ne želim da itko prekida moju trenutnu rutinu. Ugodno mi je u mom ritmu", dodala je pa objasnila što zapravo misli o pronalasku partnera.

image

Khloe Kardashian i Tristan Thompson

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Recimo da sad izlazim s nekim. Nemam pojma kako se viđati s nekim kad imam djecu zato što te neću dovesti kući kod moje djece, niti ću ići kod tebe gdje me možeš ubiti u podrumu, niti ću ići u javni restoran gdje nas mogu fotografirati jer ćeš onda postati ‘samo jedan u nizu‘ u očima javnosti", prenosi People da je pojasnila Khloe.

Inače, Khloe i Tristan su počeli izlaziti 2016. godine, prevario ju je netom prije rođenja njihove kćeri, zatim 2019. s Jordyn Woods te 2021. kada je čak Maralee Nicolas zatrudnjela s njim, što je bilo otprilike u isto vrijeme kada je Khloe očekivala drugo dijete preko surogat majke. Konačan krah ljubavi dogodio se nekoliko mjeseci prije rođenja njihova sina Tatuma 2022. kada je reality zvijezda odlučila zauvijek završiti taj odnos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 14:20