SEKSI IZDANJE

Posljednja večera Kim Kardashian uoči odlaska na utakmicu Vatrenih: U restoranu se pojavila samo u grudnjaku!

Za mjesta u luksuznoj loži na Euru u Njemačkoj već je iskeširala više od 230.000 eura!

Kim Kardashian

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Reality zvijezda Kim Kardashian planira odličan provod ove subote na Europskom prvenstvu u Njemačkoj! Slavna influencerica dovest će svoje sinove na utakmicu Španjolske i Hrvatske u Berlinu, a pojavit će se i na susretu Engleske i Srbije dan kasnije.

Za mjesta u luksuznoj loži već je iskeširala više od 230.000 eura, pa će sinovi Psalm i Saint moći u miru navijati!

A prije nego što joj ovog vikenda misli zaokupira ‘najvažnija sporedna stvar na svijetu‘, Kim se odlučila počastiti večerom na Beverly Hillsu. Dok je izlazila iz svog novog Cybertrucka, čija se cijena kreće između 60.990 i 100.000 dolara, plijenila je sve poglede u crnom grudnjaku i uskoj crnoj suknji, koje je prekrila dugim, crnim kaputom.

42-godišnja reality zvijezda i ovog je puta izgledala senzacionalno, pazivši na svaki detalj, a svoj je crni outfit upotpunila čizmama na visoku petu.

Već na Met Gali mnogi su primijetili koliko joj se struk stanjio, a za to je dijelom ‘kriva‘ i albanska fitness trenerica koja živi u Americi, Senada Greca, s kojom Kim vježba. Tako je prošlog mjeseca bila žestoko iskritizirana zbog postavljanja nezdravog primjera mladim djevojkama nakon svog posljednjeg pojavljivanja na Met Gali.

U jednom je podcastu iskritizirana zbog tog nevjerojatno minijaturnog struka, za koji je voditeljica podcasta Megyn Kelly rekla da je sigurno morala nositi ‘tri korzeta‘ da bi postigla takav struk.

"Opet se pojavljuje u tim izdanjima i stvara sliku ‘oh, to sam samo ja, upravo sam bila na dijeti, nisam ništa radila‘, ali ja u to ne vjerujem. Ona izgleda kao da si je uklonila rebro. Stalno traži još više pažnje", komentirala je u podcastu.

A upravo je korzet s Met Gale izazvao bijes kod njezinih fanova, koji su komentirali da je za njega morala prethodno pohađati tečajeve disanja kako bi ga mogla nositi.

image

Kim Kardashian

Angela Weiss/Afp

"Isuse, ona će završiti u bolnici do kraja večeri. Je li izvadila jedno ili dva rebra za ovo?!?!?", glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

"Je li joj uklonjeno rebro? Bože dragi...", dodao je drugi, dok su se neki prisjetili i njezinih ranijih tjelesnih transformacija.

"Kim Kardashian opet to radi, pitam se kako diše s tim #MetGala‘", glasio je komentar.

Podsjetimo, Kim je za Met Galu 2022. uspjela smršavjeti 16 kilograma u samo tri tjedna kako bi stala u haljinu koju je Marilyn Monroe nosila kada je 1962. čestitala rođendan američkom predsjedniku Kennedyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 14:20