SAD JE SLUŽBENO

Razvodi se ‘bogata razmaženka‘ Hollywooda, kreće bitka za skrbništvo petero djece

Par je prošle godine objavio da se razvodi, a potom su obrisali objavu, a sada je Tori popunila papire za razvod

Tori Spelling i Dean McDermott 

 Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia/Hahn Lionel/abaca/abaca Press/profimedia

Nakon 18 godina braka razvode se Tori Spelling i Dean McDermott. Zvijezda serije "Beverly Hills, 90210" podnijela je zahtjev za razvod od bivšeg voditelja emisije "Chopped Canada" u petak, devet mjeseci nakon što su prvotno objavili da se rastaju, navodi se u sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six.

Spelling (50) je kao datum rastave para navela 17. lipnja 2023., a kao uzrok navela je "nepomirljive razlike". Zahtjeva zajedničko skrbništvo nad njihovo petero malolljetne djece, ali želi da djeca budu kod nje uz posjete za McDermotta (57). Također, traži buduću financijsku podršku od bivšeg supruga.

U zahtjevu za razvod ne spominje se predbračni ugovor i navodi se da njezina odvojena imovina tek treba biti utvrđena. Također nisu odredili svoju "zajedničku imovinu". Osim toga, ona želi da joj McDermott plati troškove odvjetnika.

TMZ je prvi obijavio vijest o razvodu para. Tori je popunila papire za razvod samo tri dana nakon što je viđena kako jeca u svom automobilu nakon napete konverzacije s McDermottom u skladištu. U jednom trenutku tijekom žestoke rasprave, Spelling je stajala sama i ispružila ruke u stranu na ogorčen način dok se činilo da viče na svog otuđenog supruga.

image

Tori Spelling i Dean McDermott

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

Glumac iz "Trackera" je ispričao za Page Six da se Spelling i njegova nova djevojka Lily Calo "sjajno slažu".

"Ako radim prave stvari i živim cijenjenim i poštenim životom, znate, dobivam ove prekrasne darove u svom životu", rekao je nakon što je Spelling viđena kako pozdravlja Calo zagrljajem i poljupcem u obraz.

McDermott i Spelling vjenčali su se 7. svibnja 2006., a šokirali su fanove prošlog ljeta kada su najavili razvod putem objave, pa je obrisali. Izvor za People rekao je da Spelling se nosi s razvodom najbolje što zna.

"Teško je za sve, ali Tori se snalazi. Navikava se da je samohrana majka. Pazi na svoje prioritete. Njezin glavni cilj je pronaći novi dom za djecu. Ide dan po dan", rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:50