VIĐEN U IZLASKU

Bivši muž javno progovorio nakon što ga je glumica tijekom njezina podcasta obavijestila da se razvode

Deana McDermotta fotografi su vidjeli kako je dobro raspoložen kupovao kavu i rekao im je da se drži ‘dobro‘

Dean McDermott i Tori Spelling

 Profimedia/

Iako su u procesu razvoda braka, nema napetih odnosa između glumačkog para Deana McDermotta i Tori Spelling. Fotografi su sreli McDermotta u Los Angelesu u nedjelju, manje od 24 sata otkako je Spelling popunila papire za razvod braka. Na pitanje kako se drži, odgovorio im je „dobro”.

„Prošlo je dosta vremena, ali T. i ja smo dobro”, rekao je Dean u videu Daily Maila.

McDermotta su fotografi uhvatili kako ide kupiti kavu. Nosio je traperice, bež jaknu i košulju ispod te se činio kako je dobro raspoložen. Unatoč novostima o razvodu, on još uvijek nosi crni vjenčani prsten na svojoj ruci.

image

Tori Spelling i Dean McDermott

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

To što je Spelling popunila papire za razvod nije bio šok jer je par najavio svoj razvod u lipnju 2023., ali su tu objavu obrisali. Datum 17. lipnja naveden je u sudskim dokumentima kao datum njihova razlaza.

Kao razlog prekida Spelling je navela „nepomirljive razlike” i traži zajedničko skrbništvo nad njihovo petero djece Liamom (17), Stellom (15), Hattie (12), Finnom (11) i Beauom (7). Ipak, traži da djeca budu kod nje, a da su McDermottu dozvoljeni posjeti. Osim toga, traži financijsku potporu od svog uskoro bivšeg muža.

image

Tori Spelling

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ranije je Spelling viđena kako plače u svom automobilu nakon napete konverzacije s McDermottom. Da će doći do rastave, Spelling je rekla to suprugu putem poziva tijekom njezine epizode podcasta „Misspelling”.

Emocionalna Spelling rekla je slušateljima da se „nije osjećala usamljenije u 50 godina” i da se nije osjećala „vrijednom ljubavi” dok je bila u „sobi punoj prijatelja i radila podcast.” Objasnila je i što je McDermott rekao na pozivu – da će zaposliti odvjetnika i da on planira popuniti zahtjev za razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:19