NAJHRABRIJE DO SADA?

Bianca opet prošetala polugola: Kanye joj u javnosti povlačio prozirne tajice prema dolje i otkrivao stražnjicu

Uz zanimljiv modni odabir, manekenka je kosu povezala u zalizanu punđu i nanijela minimalno šminke

Kanye West i Bianca Censori

 Profimedia/

Bianca Censori prošetala se sa suprugom Kanyeom Westom Los Angelesom u još jednom eksplicitnom izdanju. Ovoga je puta nosila prozirne, neonsko zelene najlonke i bež top, a taj je odvažni outfit upotpunila crnim salonkama, koje je kasnije preobula u srebrne sandale na petu. Daily Mail ovu je Censorinu modnu kombinaciju nazvao jednim od njezinih najhrabrijih outfita do sad.

image

Kanye West i Bianca Censori

Filmsbyjosh/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Filmsbyjosh/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Uz zanimljiv modni odabir, Bianca je kosu povezala u, sada već prepoznatljivu njezinu frizuru, zalizanu punđu, a uz tamne trepavice i ružičaste usne koristila je minimalno šminke. Reper se, kao i svaki put do sada, odlučio za udobnu crnu kombinaciju - majicu s kapuljačom i hlače koje su otkrivale njegove bokserice, a na nogama je nosio crne tenisice.

image

Kanye West i Bianca Censori

Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

U jednom se trenutku moglo vidjeti kako Kanye svoju suprugu prima za stražnjicu i lagano joj povlači prozirne tajice prema dolje.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako je prošloga tjedna Biancina majka Alexandra došla iz Australije po svoju kćer, kako bi je "spasila" od repera, ništa se nije promijenilo u odnosu ljubavnog para, a ni njihovom imidžu. "Biancina mama morala se sama uvjeriti nakon što je Bianca rekla svojoj obitelji da ovo drži pod kontrolom", kazao je izvor. Censorina obitelj i prijatelji često su izražavali svoju zabrinutost za manekenku otkako se udala za Westa krajem 2022. godine.

"Biancin otac, Leo, želi sjesti s Kanyeom i pitati ga o čemu razmišlja dok paradira Biancom uokolo kao goli trofej. On zna da nema šanse da bi Kanye ovo dopustio svojim kćerima pa nema smisla da to potiče s vlastitom ženom", kazao je izvor blizak obitelji manekenke.

Kakav god odnos bio, izvor je objasnio, Censorini roditelji žele biti dio života slavnoga para jer ih u budućnosti možda čekaju njihovi unuci. "Alexandra zna da Bianca želi djecu i ne želi propustiti priliku da bude dio života svojih unuka", kazao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:28