(NE)POPULARNI PAR

Princa Harryja i Meghan kritiziraju sa svih strana, a oni se ljube na pozornici: ‘Ovo je Netflixov show‘

Ovo je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u Europi nakon što su se prije dvije godine odrekli obnašanja kraljevskih dužnosti

Princ Harry i Meghan Markle, Invictus Games

 Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia

Britanski princ Harry u subotu je u Haagu otvorio Invictus igre, međunarodni sportski događaj za ranjene, ozlijeđene i bolesne ratne veterane te je u govoru pohvalio odvažnost ukrajinske momčadi koja je stigla na događaj u Nizozemsku.

Harryju društvo na putovanju u Europu pravi njegova supruga Meghan Markle, s kojom je princ na pozornici izmijenio nježnosti. Poljubac poznatog para uslijedio je nakon što je Meghan na pozornici najavila supruga, koji je zatim održao emotivni i dirljivi govor ispred 500 ozlijeđenih veterana, to jest, natjecatelja iz dvadeset zemalja, piše The Daily Mail.

Meghan je progovorila o "ljubavi i poštovanju" koje osjeća prema suprugu te je priznala da "ne može biti ponosnija na njega."

"I on je veteran koji je dva puta služio u Afganistanu. On je deset godina posvetio vojnoj službi. Osnivač je "Invictus igara" i otac naše dvoje male djece, Archieja i Lili", rekla je Meghan.

image

Princ Harry i Meghan Markle, Invictus Games

Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia

Otkrila je i da je "nevjerojatni Harry brojne noći i rana jutra posvetio planiranju Igara", koje je osnovao 2014. godine.

U svom govoru britanski je princ pohvalio odvažnost ukrajinske momčadi, a Meghan je svoju podršku izrazila izgovaranjem riječi "slava Ukrajini".

Na Igrama koje traju do 22. travnja sudjelovat će devetnaest natjecatelja iz Ukrajine.

image

Princ Harry i Meghan Markle, Invictus Games

Koen Van Weel/Afp/Profimedia

Kritičari su par prozvali da ovaj sportski događaj koriste u privatne svrhe jer su Netflixu, za koji snimaju serijal i koji ih je pratio u stopu, omogućili pristup privatnim sastancima.

Princ Harry i supruga u Nizozemsku su doputovali jučer i to je njihovo prvo zajedničko putovanje u Europu nakon prestanka obnašanja kraljevskih dužnosti.

image

Princ Harry i Meghan Markle u Hagu, Nizozemska

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

U događaju, koji je dosad zbog pandemije covida dvaput odgađan, sudjeluje više od 500 sudionika iz više od 16 zemalja. Igre bi trebale završiti 22. travnja.

Ukrajinu će na ovogodišnjim igrama Invictus predstavljati devetnaest osoba.

Zaklada Invictus igara usko je povezana s princom Harryjem, koji ih je osmislio i njihov je pokrovitelj o samog osnutka 2014. godine.

On je ulagao goleme napore u održavanje igara svake godine. Riječ je o velikome sportskom događaju koji traje nekoliko dana i tijekom kojega se obično prikupljaju sredstva za zakladu, u koju je, uz Harryja od 2017. uključena i Meghan.

image

Princ Harry u Hagu, Nizozemska

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:41