MOZA BINT NASSER

Priča se da je zapalila svoje stare fotke, a sada je procurila snimka od prije 15 godina koja je šokirala mnoge

Moćna Arapkinja poznata je po svom radu u području zdravstva i obrazovanja, a dobila je i brojne međunarodne nagrade i počasti

Moza Bint Nasser

 Clemens Bilan/Afp

Moza bint Nasser (63), majka emira Tamima bin Hamada Al Thanija i supruga šeika Hamada bin Khalifa Al Thanija, slovi za jednu od najmoćnijih žena u Kataru, a odnedavno se ne prestaje pričati i o njezinu izgledu.

Mnogi je nazivaju ‘kraljicom stila‘, a 2015. proglašena je jednom od najbolje odjevenih žena na svijetu.

image

Moza bint Nasser

Mohammed Abed/Afp/Profimedia/Mohammed Abed/afp/profimedia

Navodno je imala čak 12 operacija kojima je željela pomladiti svoje lice, no čini se da to opovrgava snimka stara 15 godina koja je mnoge ostavila u šoku.

Priča se da je sve svoje stare fotografije zapalila, ali nađena je jedna snimka s YouTubea koja prikazuje kako je izgledala 2007. Snimka je začudila mnoge jer Moza bint Nasser izgleda gotovo isto kao danas, unatoč tome što je općepoznata stvar da mnogi iz Katara odlaze na plastične operacije kako bi ‘uljepšali’ određene dijelove svoga tijela.

image

Screenshot s YouTube-a: Moza bint Nasser 2007.

Youtube

Plastični kirurg i osnivač centra za plastičnu kirurgiju u Kataru, Gulf Times, kaže kako se mnoge žene u Dohi najčešće odlučuju za botoks, filere za bore, liposukciju te povećanje grudi.

- Operacije nosa uobičajene su skoro za sve. I muškarce i žene. Ljudi su ovdje dobro obrazovani i vole lijepo izgledati, a pritom imaju i novca, ispričao je doktor.

Moza bint Nasser poznata je po svom radu u području zdravstva i obrazovanja, a 1995. utemeljila je Fondaciju za obrazovanje, znanost i razvoj zajednice. Također, dobila je brojne međunarodne nagrade i počasti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:57