Zvijezda Downton Abbeya

Prevario ju je s kolegicom, dala mu je drugu šansu ali i uspostavila posebna pravila. No izgleda da je ipak kraj

Amy Nuttall i suprug posljednjih su godina imali podosta bračnih problema, izgledalo je kao da su ih riješili no to možda ipak nije tako

Andrew Buchan i Amy Nuttall 2013.

 Kiera Fyles/Profimedia/

Kruže glasine kako je brak glumice Amy Nuttall (42) i njezinog supruga koji ju je prevario ponovno na klimavim nogama. Naime Nuttall je nedavno viđena bez vjenčanog prstena i vidno potresena svega par dana nakon njihove 12. godišnjice braka. Svog je supruga Andrewa Buchana (45) ponovno primila u zajednički dom, po treći puta, nakon što ju je on prošle godine ostavio i preselio se zajedno s tadašnjom kolegicom i glumicom Leilom Farzad piše Daily Mail.

Na slikama koje je dobio The Sun, zvijezda Downton Abbeya ležerno je izgledala u plavoj podstavljenoj jakni koju je kombinirala s parom traperica, ali na ruci nije nosila svoj vjenčani prsten. MailOnline je kontaktirao Amyne i Andrewove predstavnike za komentar.

image

Amy Nuttall

Justin Ng/alamy/alamy/profimedia/Justin Ng/alamy/alamy/profimedia

Par se prvi puta razveo u prosincu 2022. godine kada ju je on ostavio zbog svoje kolegice iz serije "Better", Leile, a javnost je saznala za aferu sljedeće veljače 2023. No nekoliko tjedana nakon skandala Leila se vratila svojem suprugu Jamesu Maizelsu, dok se Andrew vratio svojoj obitelji.

U srpnju se šuškalo da je Amy svom suprugu postavila sedam strogih pravila kojih će se pridržavati nakon ponovnog susreta kako bi obnovili svoju vezu. Neka od pravila su uključivala obostrani potpuni pristup telefonima, spoj jednom tjedno i obavezan odlazak na odmor svakih nekoliko mjeseci te nikakav kontakt s kolegama izvan posla piše The Sun.

image

Leila Farzad

Aaron Parfitt/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Aaron Parfitt/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Pričalo se i o tome kako glumac mora sa suprugom redovito razgovarati na video poziv kada radi negdje daleko. Ova su pravila i ovakav način održavanja veze poznati pod nazivom metoda 777.

„Nitko nije pomislio da bi se mogli pomiriti nakon ovoga, ali Amy je odlučila pokušati još jednom. Ne želi odbaciti desetljeće koja su proveli zajedno. Pokušat će s metodom 777 koja podrazumijeva da se svakih sedam dana ide na spoj, svakih sedam tjedan na vikend i svakih sedam mjeseci na zajednički godišnji odmor“, otkriva izvor.

image

Andrew Buchan i Amy Nuttall

Silverhub/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Nagađanja da su se Amy i Andrew pomirili pojavila su se u lipnju kada je Andrew viđen kako napušta njihovu obiteljsku kuću noseći svoj zlatni vjenčani prsten. Amy je primijećena otprilike u isto vrijeme na imanju, bez prstena, ali upućeni su sugerirali da su pokušali ponovo, a izvor blizak paru potvrdio je kako je Amy prvo željela rastavu i novi početak, ali je opak odlučila suprugu pružiti drugu šansu.

„Rade na svojim problemima i za dobrobit obitelji nastoje aferu i ljubavni trokut ostaviti u prošlosti“, nadodao je izvor.

Par se tada uspješno pomirio, ali se bivša zvijezda Emmerdalea navodno ponovno rastala od supruga u kolovozu 2023. kada se nije pridržavao bračnih pravila koja je postavila kako bi pomogla obnoviti njihov brak. Rečeno je da ga je u to vrijeme „izgubljena“ Amy izbacila iz obiteljske kuće koju su dijelili sa svoje dvoje djece.

image

Andrew Buchan i Amy Nuttall 2013.

Kiera Fyles, Pacificcoastnews.co/Pacific Coast News/Profimedia/Kiera Fyles, Pacificcoastnews.co/pacific Coast News/profimedia

Prvotno se mislilo da je par konačno okončao svoj odnos nakon što je Amy navodno zatražila razvod od svog supruga Andrewa u ožujku prošle godine. Nakon njihovog drugog razlaza u kolovozu prošle godine, izvor je rekao za The Sun kako je Amy trebalo puno da braku da još jednu priliku, a sada je ponovno viđena bez prstena.

Amy je poznata po ulozi Chloe Atkinson u „Emmerdaleu" od 2000. do 2005. i ulozi kućne pomoćnice Ethel Parks u „Downton Abbeyju“ od 2011. do 2012. Uskoro će krasiti ekrane u novoj šestodijelnoj seriji „The Feud“, u kojoj se obitelji dramatično svađaju oko građevinskih dozvola u njihovoj ulici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 11:20