RASTE ZABRINUTOST

Nitko ga nije vidio od smrti Matthewa Perryja, nikome se ne javlja, živi nezdravo, izgleda zapušteno...

Povukao se od javnosti, postao je samotnjak, ostali kolege iz kultne serije kažu da se jedva čuju s njim

Matt LeBlanc na paparazzo snimci prije nekoliko dana:  vidno se udebljao i izgleda neprepoznatljivo 

 Profimedia/

Glumci iz kultne serije "Prijatelji“ zabrinuti su za svog kolegu Matta LeBlanca (57) kako se približava godišnjica smrti njegovog voljenog prijatelje i kolege Matthewa Perryja. Naime od njegove smrti u listopadu 2023. godine LeBlanc je rijetko viđen u javnosti jer je još u procesu žalovanja, a njegovo nedavno pojavljivanje zabrinulo je prijatelje i ostale kolege piše Daily Mail.

Ranije ovog mjeseca primijećen je u Los Angelesu, a njegov "zapušteni“ izgleda zabrinuo je njegove kolege, kako kaže izvor za In Touch Weekly, nakon što su vidjeli njegove fotografije koje je dobio TMZ.

image

Matt LeBlanc, 2022.

John Salangsang/Shutterstock Editorial/Profimedia/John Salangsang/shutterstock Editorial/profimedia

"Nitko ne osuđuje Matta zbog izgleda ili ga optužuje za nezdravi način života, njemu se ovdje ipak to ne događa. Ono što je zabrinjavajuće, za Jennifer Aniston i cijelu ekipu iz Central Perka, je to što je ovih dana takav samotnjak i jedva da se čuju s njim iz mjeseca u mjesec“, naglasio je izvor te nadodao da je s prijateljima u kontaktu nakon tragične smrti kolege, ali da to nije redovito.

"Inače se, osim toga, povukao od javnosti i živi svoj život bez pravog interesa za društvo. Svi mogu vidjeti da je to baš tužno“, istaknuo je izvor.

Nastavio je te se prisjetio kako je glumac bio energičan i veseo prije nezgode, a sad je povučen i kao da se ne osjeća biti dostojnim u društvu ostalih kolega.

image

Prijatelji

Warner Bros. Television - Album/Album/Profimedia/Warner Bros. Television - Album/album/profimedia

„Jasno je da mu se samopouzdanje srozalo, dovoljno je da ga pogledate i vidite kako se zapustio“, rekao je.

Unatoč svemu izvor je otkrio kako LeBlanc još ima bezuvjetnu podršku svojih prijatelja iz serije koji ga žele ponovno vratiti normalnom životu te ga vidjeti nasmijanog. Nedavna ih je tragedija sve naučila koliko je život zapravo kratak i dragocjen.

Zabrinutost raste kako se približava godišnjica Perryjeve smrti. Zvijezda nominirana za Emmy umrla je u 54. godini 28. listopada 2023., a nakon što je pronađen bez znakova života u svom domu u Los Angelesu, LeBlanc je bio prvi član glumačke postave Prijatelja koji je objavio individualnu počast prisjećajući se svog kolege.

image

Isječak iz serije "Prijatelji"

Landmark Media/Alamy/Alamy// Landmark Media/alamy/alamy /

„Matthew. Teška srca se opraštam. Vrijeme koje smo proveli zajedno iskreno je među najdražim vremenima u mom životu. Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te svojim prijateljem. Uvijek ću se nasmiješiti kad pomislim na tebe i nikad te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti brate, konačno si slobodan i pretpostavljam da zadržavaš onih 20 dolara koje mi duguješ“, napisao je 14. studenog 2023. uz niz fotografija iz njihovih scena u sitcomu.

image

Isječak iz serije "Prijatelji"

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimediaProfimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 15:15