NA 55. ROĐENDAN

Preminuo ‘Brazilski Hulk‘ koji je izgledom šokirao svijet: Injekcije kojima si je pumpao mišiće bile su kobne

Internetska zvijezda stekla je 1,6 milijuna pratitelja koristeći po život opasne injekcije sintola kako bi održavao svoje napumpane mišiće

Valdir Segato

 Instagram

Brazilski bodybuilder i zvijezda s TikToka, Valdir Segato, preminuo je na svoj 55. rođendan. Segato se godinama ‘pumpao‘ uljem kako bi proizveo mišiće poput popularnog Hulka, unatoč tome što su ga liječnici upozoravali da je to vrlo opasno.

Segato je ranije priznao da su njegova inspiracija bili Arnold Schwarzenegger te izmišljeni likovi poput Hulka.

"Stalno me zovu Hulk, Schwarzenegger ili He-Man i to mi se sviđa. Udvostručio sam svoje bicepse, ali i dalje želim da budu još veći", rekao je u jednom intervjuu iz 2016. godine. Liječnici su ga prije šest godina upozorili da bi se mogao suočiti s amputacijom ili barem oštećenjem živaca ako nastavi koristiti opasne injekcije, ali on je ta upozorenja, nažalost, ignorirao.

Internetska zvijezda stekla je 1,6 milijuna pratitelja koristeći po život opasne injekcije sintola kako bi održavao svoje napumpane mišiće, a čini se da ga je to dovelo do smrti.

Lokalni su mediji izvijestili da je odvezen u bolnicu te da se pritom žalio na gubitak daha. Njegov susjed Moises da Conceicao da Silva otkrio je da je Valdir, unatoč milijunima pratitelja, više od 15 godina živio kao vuk samotnjak u iznajmljenoj nekretnini u blizini njegove obiteljske kuće.

Na kraju je preminuo u bolnici, a sumnja se na srčani udar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:16