VLASNIŠTVO NAD ŽIGOM

Pravni rat u slučaju ‘Kylie vs. Kylie‘: ‘To je bilo nešto što se moralo učiniti‘

Minogue je u travnju 2014. u SAD-u podnijela zahtjev kojim želi zaštititi ime ‘Kylie‘ za svoje poslovanje s odjećom i kozmetikom

Kylie Minogue i Kylie Jenner

 Profimedia

Australsko-britanska pjevačica Kylie Minogue izjavila je da je njena pravna bitka oko vlasništva nad žigom za ime brenda 'Kylie', koju je vodila s osnivačicom beauty carstva i reality zvijezdom Kylie Jenner, bila 'samo posao'.

- Provela sam cijeli život štiteći i izgrađujući svoj brend pa je to bilo samo nešto što se moralo učiniti, rekla je 54-godišnja pjevačica u epizodi 'Watch What Happens Live' koju vodi Andy Cohen.

image

Kylie Minogue

Scott Garfitt/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Scott Garfitt/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nakon što su je gledatelji pitali o bitci za zaštitni znak koju je vodila 2015. s popularnom 24-godišnjom Kylie Jenner, Minogue je, među ostalim, rekla da se morala zauzeti za sebe u tom trenutku.

- Kada sam dobila ime Kylie, mislim da sam upoznala samo jednu stariju osobu od mene po imenu Kylie. Tako da je to nekako neobično, govori pjevačica.

- Ali također smo se uspjele dogovoriti, nadodaje, misleći na spor koji je riješen 2017. u njenu korist.

image

Kylie Jenner

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/Planet/Profimedia

Minogue je u travnju 2014. u SAD-u podnijela zahtjev kojim želi zaštititi ime 'Kylie' za svoje poslovanje s odjećom i kozmetikom, no nakon intervencije njenih pravnih zastupnika, zahtjev je odbio Američki ured za patente i žigove.

Međutim, pjevačica je izjavila u drugom intervjuu da je bila razočarana kada je čula da su njezini odvjetnici nazvali Jenner 'sporednom TV osobom'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:27