LEŽERNE 80-E

Kylie Minogue podijelila fotografiju iz prošlosti i izazvala pravu nostalgiju među fanovima

Fotografiju je objavila na svom Instagramu, a opisala ju je jednom riječju – ‘ležerno‘

Kylie Minogue

 Instagram

Australsko-britanska pjevačica Kylie Minogue podijelila je fotografiju iz 80-ih fotografiranu na setu snimanja sapunice 'Susjedi' te tako izazvala pravu nostalgiju kod svojih obožavatelja.

Na fotografiji, koju je opisala jednom riječju – 'ležerno', a koju je objavila na svom Instagram profilu, 52-godišnja pjevačica pozira ispred hotela Lassiters, sjedeći pored maloga ribnjaka s kovrčavom, plavom kosom odjevena u suknju na točkice i majicu bez rukava.

image

Kylie Minogue

Instagram

Minogue koja je glumila Charlene Robinson u sapunici 'Susjedi' od 1986. do 1988. također je poželjela sretan rođendan svom dugogodišnjem prijatelju Jasonu Donovanu koji je nedavno, isto kao i ona, proslavio 52. rođendan.

Pjevačica je podijelila niz snimki o njihovu 40-godišnjem prijateljstvu još od dana kada su u 80-ima bili mladi ljubavnici u sapunici 'Susjedi' uz opis: 'Sretan rođendan, Jasone! Koja su ovo bila vremena!'.

Također je podijelila isječak iz sapunice na svom Instagram storyju kako Scott, kojega glumi Donovan, pokušava dobiti poljubac od Charlene, koju glumi Minogue.

Scott i Charlene bili su najpoznatiji likovi u sapunici, no oboje su napustili 'Susjede' kako bi krenuli s uspješnim pop karijerama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:50