NOVA ŽENA

Poznata glumica otkrila da je smanjila grudi: ‘Nisam imala osjećaj da moje tijelo pripada meni‘

‘Mislim da nema ništa loše u tome da netko želi nešto dotjerati, ako se zbog toga osjeća samopouzdanije‘, kaže Hayden Panettiere

Hayden Panettiere

 Dennis Van Tine/geisler-fotopres/Dpa Picture-alliance Via Afp

Hayden Panettiere osjeća se kao potpuno nova žena nakon operacije smanjenja grudi, a kako je otkrila 33-godišnja glumica, pod nož je otišla gotovo osam godina nakon rođenja kćeri Kaye.

"Još uvijek nisam imala osjećaj da moje tijelo pripada meni. Mislim da nema ništa loše u tome da netko želi nešto dotjerati, ako se zbog toga osjeća samopouzdanije. To je sve što imam za reći o ovome. Vratilo mi se samopouzdanje", ispričala je za časopis Women‘s Health, čiju naslovnicu krasi u izdanju za travanj.

Panettiere je dobila kćer u prosincu 2014. sa svojim tadašnjim zaručnikom Vladimirom Kličkom. Nakon što je par okončao vezu, bivši profesionalni boksač tražio je puno skrbništvo nad kćeri dok se glumica borila s ovisnošću i postporođajnom depresijom.

image

Vladimir Kličko i Hayden Panettiere

Ursula Duren/Dpa Picture-alliance Via Afp

Panettiere je nakon toga otišla na liječenje i riješila se ovisnosti, a nakon toga se vratila na posao na set filma "Vrisak VI", koji ovih dana stiže u kina. U razgovoru za Women‘s Health osvrnula se i na ponovno vraćanje ulozi Kirby Reed, govoreći: "Na terapiji sam željela vratiti se na početak perioda kad sam bila uistinu sretna i zdrava. Ona iza sebe ima traumu koja ju je promijenila, a to je nešto s čime se očito mogu poistovjetiti". Glumica je doživjela dodatnu traumu kad je njezin brat, Jansen Panettiere, iznenada preminuo prošli mjesec. Obitelj pokojnog umjetnika oglasila se tjedan dana kasnije otkrivši kako je uzrok smrti bilo povećano srce.

"Njegova karizma, toplina, suosjećanje prema drugima i njegov kreativni duh živjet će zauvijek u našim srcima i srcima svih s kojima se susreo", napisala je obitelj u zajedničkom priopćenju.

Hayden je u suzama odala počast Jansenu, koji je imao tek 28 godina, u prvom televizijskom intervjuu otkako je vijest o smrti objavljena.

"On je ovdje sa mnom", rekla je u emisiji "Good Morning America" u ponedjeljak nakon što joj je Michael Strahan izrazio sućut.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:13