IMAO JE 28 GODINA

Otkriven uzrok smrti brata poznate glumice: Samo noć prije zvučao je ‘u redu‘

U priopćenju se naglašava da će se pamtiti pokojnog umjetnika po njegovoj karizmi, talentu i dobroti

Hayden i Jansen Panettiere

 Instagram/Screenshot

Objavljen je uzrok smrti Jansena Panettierea, mlađeg brata glumice Hayden Panettiere.

Page Six piše da je obitelj u ponedjeljak ujutro objavila izjavu u kojoj otkriva da je Jansen umro od povećanja srca.

- Medicinski istražitelj je izvijestio da je Jansenova iznenadna smrt posljedica kardiomegalije, povećanog srca, zajedno s komplikacijama aortnog zaliska - rekla je obitelj za ABC News.

U priopćenju se naglašava da će se pamtiti pokojnog umjetnika po njegovoj karizmi, talentu i dobroti.

- Jansenovo srce moglo se vidjeti u njegovim očima, a njegov šarm u njegovom briljantnom, privlačnom osmijehu; njegovu dušu u njegovim majstorskim i otkrivajućim slikama, i radost života u njegovoj suhoparnoj duhovitosti - rekla je Jansenova obitelj, uključujući njegovu majku Lesley Vogel, oca Skipa Panettierea i sestru, zvijezdu “Vriska VI”, Hayden.

- Njegova karizma, toplina, suosjećanje za druge i njegov kreativni duh zauvijek će živjeti u našim srcima i u srcima svih koje je susreo - stoji u priopćenju.

Podsjetimo, beživotnog 28-godišnjaka su njegovi prijatelji pronašli tijekom proteklog vikenda. Jansenovi prijatelji požurili su u njegovu rezidenciju 19. veljače nakon što se nije pojavio tijekom njihovog poslovnog sastanka. Prema izvještajima medija, jedan od Jansenovih prijatelja pronašao ga je kako "uspravno sjedi u stolici i ne reagira ni na što". Prijatelj je nazvao hitnu pomoć i krenuo ga reanimirati. Njegov otac je kasnije policajcima rekao da je njegov sin zvučao "u redu" kada je razgovarao s njim noć ranije, 18. veljače.

Dok Hayden tek treba javno komentirati bratovu smrt, njegova djevojka, Catherine Michie, podijelila je dirljivu počast svojem "najboljem prijatelju".

- Jansen, upoznala sam te prije samo godinu dana, ali bio si moj najbolji prijatelj i najveći obožavatelj - napisala je i objavila fotografije zajedničkih trenutaka.

- Nikad neću zaboraviti prvi put kad sam ti vidjela lice i prve stvari koje si mi rekao. Riječi ne mogu izraziti bol spoznaje da više neću čuti tvoj smijeh. Nadam se da ćeš pronaći mir i žao mi je što nisam bila tamo kad sam ti najviše trebala. Svijet je bolji jer si ti bio ovdje. Znam da ćemo jednog dana opet zajedno slikati. Neka me netko probudi i kaže mi da je ovo san - zaključila je.

Samo nekoliko dana prije smrti, Jansen je podijelio fotografiju Catherine kako se smiješi za sliku ispred jedne od njegovih šarenih slika.

Inače, Jansen je krenuo stopama svoje sestre i počeo glumiti u ranim godinama s projektima poput "Ice Age: The Meltdown", "Even Stevens", "Blue‘s Clues" i "Robots". Čak je radio zajedno s njom na Disneyjevom filmu “Tiger Cruise” iz 2004. i filmu “Racing Stripes” iz 2005. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 05:29