ZBUNJUJUĆA SNIMKA

Pogledajte urnebesan trenutak: Paris Hilton došla na after party kao DJ-ica, a kad tamo nema ‘nikoga‘...

Nasljednica je puštala glazbu na zabavi u hotelu u Las Vegasu, jednom od brojnih partyja u vikendu Velike nagrade Las Vegasa

Paris Hilton 

 Rich Polk/Getty Images/Profimedia/Rich Polk/getty Images/profimedia

Ekipa na društvenim mrežama ne prestaje se sprdati s Paris Hilton. Ona je bila DJ na jednoj od zabava povodom utrke Formule 1, prošlog vikenda u Las Vegasu. Šale na njezin račun i njezina zbunjena izraza lica krenule su kada je ušla u hotel Virgin Las Vegas, gdje se održavao party i shvatila da je dvorana u kojoj će nastupati poluprazna.

Sve je to zabilježeno u videu koji je objavljen na Instagram profilu @real.vegas.locals.

image

Paris Hilton u Las Vegasu, zabava povodom F1

"Neprocjenjiv trenutak kada Paris Hilton shvati da nema nikoga na F1 after partyju ", piše u komentaru videa.

Hilton, prigodno odjevena u pripijeni trkački kombinezon snimljena je kako miče sunčane naočale s lica i gleda poluprazne stolove dok je drugi DJ najavljivao njezin nadolazeći set.

image

Paris Hilton u Las Vegasu, zabava povodom F1

/Instagram/screenshot

"Panika je krenula u trenutku kad je podigla sunčane naočale", komentirala je jedna osoba video.

"‘Nečiji agent ostat će bez posla‘", našalila se druga, a treća na to dodala: "Joj, svi zaposlenici, domaćice i ekipa iz marketinga ostat će bez posla!".

image

Paris Hilton u Las Vegasu, zabava povodom F1

/Instagram/screenshot

Doduše, par sati kasnije javili su se drugi komentatori koji tvrde da je u kratkom videu s Instagrama snimljen samo jedan dio zabave, te da je dvorana zapravo bila prepuna.

"Gdje je ostatak videa?", pitao je jedan branitelj Paris Hilton, a drugi se složio s njim da se na drugim snimkama vidi kako je party itekako dobro posjećen. Paris je kasnije podijelila na društvenim mrežama fotografije na kojima se može vidjeti da uz njezin glazbeni izbor partija gomila ljudi.

"Bilo je sjajno", napisala je uz niz fotografija koje pokazuju obožavatelje koji plešu i snimanju njezin set.

Jedan je obožavatelj DJ-ice komentirao kako je bilo "bolesno dobro" i kako je Paris imala "superzvjezdani trenutak".

Reality zvijezda, nasljednica i poduzetnica često posjećuje utrke F1, a nedjeljnu završnicu Velike nagrade Las Vegasa provela je uz stazu, s prijateljicom, glumicom Ninom Dobrev.

Page Six prisjetio se kako je Paris, po mnogima poprilično dobra DJ-ica, imala tehničkih poteškoća dok je puštala glazbu na privatnoj zabavi u hotelu Hilton Bentley u Miamiju.

- Bila je ludnica na plesnom podiju, a onda je glazba iznenada prestala - pisali su. Srećom, njezin suprug, Carter Reum, izašao je na pozornicu kako bi animirao publiku dok se problem ne riješi, a Hilton se nakon kratke pauze vratila u DJ kabinu.

image

Paris Hilton u Las Vegasu, zabava povodom F1

/Instagram/screenshot

- Imala je nevjerojatnu energiju i sjajno riješila tu situaciju koja se svakome može dogoditi. - rekao je tada njezin fan.

Ona i Reum, vjenčali su se prije dvije godine, a u siječnju 2023. dobili svoje prvo dijete uz pomoć surogatstva, sina Phoenixa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:24