PARIS HILTON

‘Za surogat majčinstvo odlučila sam se jer imam anksioznost od doktora, a i prezauzeta sam za nuspojave trudnoće‘

Bogatašica je dobila sina Phoenixa u siječnju i kćer London prošlog mjeseca, a možda se odluči i za treće dijete

Paris Hilton

 Lamkey Rod/cnp/abaca/Abaca Press/Profimedia/Lamkey Rod/cnp/abaca/abaca Press/profimedia

Jedan od glavnih razloga zašto je Paris Hilton odlučila angažirati surogat majku za rođenje svoje dvoje djece bila je trauma koju je proživjela tijekom tinejdžerskih godina. Tijekom opsežnog intervjua s Romperom, bogatašica je objasnila da još uvijek ima PTSP zbog onoga što je prošla u školi Provo Canyon u Utahu za problematičnu mladež.

image

Paris Hilton i sinčić

Instagram/paris Hilton/

"Ako sam u liječničkoj ordinaciji, dobijem injekciju, bilo što, doslovce ću doživjeti napadaj panike i neću moći disati. Jednostavno sam znala da to ne bi bilo zdravo ni za mene ni za bebu, jer raste unutar nekoga tko pati od tako visoke anksioznosti", ispričala je.

Page Six podsjeća kako je 2020. Hilton otkrila da je bila fizički, seksualno i emocionalno zlostavljana tijekom jednogodišnjeg boravka u školi. Tvrdila je da je dio navodnog zlostavljanja uključivao ginekološke preglede bez pristanka na koje je morala ići protiv svoje volje. Škola je uzvratila da "ne odobrava niti promiče bilo kakav oblik zlostavljanja". Tu instituciju u međuvremenu je kupila druga tvrtka koja je u izjavi Romperu rekla da ne može komentirati prethodna iskustva polaznika.

image

Paris Hilton s obitelji

Profimedia/

Inače, Paris se prethodno dotakla svog straha od trudnoće i tijekom intervjua za Glamour UK, rekavši da su "smrt i porođaj dvije stvari koje ju plaše više od bilo čega na ovom svijetu".

"Tako se bojim. Zbog Prova se plašim čak biti u liječničkoj ordinaciji, injekcija, infuzija svega što su mi davali", naglasila je tada. Pored toga, Hilton je za Romper rekla i kako joj je bilo gotovo nemoguće upravljati svojim zgusnutim radnim rasporedom i pritom patiti od nuspojava trudnoće.

"Moj raspored je izvan kontrole. Dani su mi često isplanirani godinu dana unaprijed. Nikad ne bi bilo pravo vrijeme da to učinim jer doslovce nemam vremena", pojasnila je. Osim što je sada mama, jer je u tajnosti dobila dvoje djece tijekom ove godine, 42-godišnja Paris trenutno je zaštitno lice hotela Hilton, osnivačica medijske tvrtke 11:11, voditelj podcasta "I am Paris", zvijezda "Paris in Love", vlasnica linije kuhinjskog posuđa, DJ-ica i pop zvijezda u usponu koja namjerava objaviti novu glazbu sljedeće godine. Iako Hilton nije uzela porodiljni dopust otkako je dobila sina Phoenixa u siječnju i kćer London prošlog mjeseca, priznaje da je počela malo usporavati od dolaska bebe broj dva. Premda bogata nasljednica koja je postala poduzetnica kaže da je dvoje djece "savršen" broj, ona je spremna potencijalno imati još jedno dijete.

image

Paris Hilton

Michael Tran/Afp

"Znala sam gledati svoje prijateljice koje bi rekle: ‘Oh, moram ići kući svojoj djeci i mužu‘, u smislu tako si jadna. Ovo je tako zabavno. Ne mogu zamisliti da budem takva. A sada sam jedna od onih dosadnih ljudi i ne mogu biti sretnija", otkrila je Hilton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:58