IPAK KRAJ

Počeli su kao ‘veza za jednu noć‘, a nakon 4 godine - krah: Rastaje se zvijezda ‘Dawson‘s Creeka‘, supruga podnijela zahtjev

Jodie i Joshua vjenčali su se 2019. nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja 2018.

Jodie Turner-Smith i Joshua Jackson

 Oconnor-arroyo/Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Oconnor-arroyo/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Joshua Jackson i Jodie Turner-Smith rastali su se nakon gotovo četiri godine braka. Britanska glumica (37) koja sa zvijezdom serije "Dawson‘s Creek" (45) ima trogodišnju kćer Juno Rose Dianu, podnijela je zahtjev za razvod i kao razlog razlaza navela ‘nepomirljive razlike‘, javlja TMZ. Slavna odvjetnica specijalizirana za razvode Laura Wasser, zastupa Smith u razvodu, a glumica traži zajedničko skrbništvo nad njihovom kćeri. Kao datum rastave naveden je 13. rujna, samo jedan dan nakon što je par zajedno bio na New York Fashion Weeku, piše Daily Mail.

Nemaju sklopljen predbračni ugovor, pa nitko nije zatražio supružničku potporu. U rujnu 2022. par je pokrenuo glasine o razvodu nakon što su se prestali pratiti na društvenim mrežama. Nakon toga ponovno su počeli pratiti jedno drugoga, a Jackson je odbacio spekulacije o razdvojenosti u razgovoru s E!Newsom.

image

Joshua Jackson i Jodie Turner-Smith

Sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Ona je nedvojbeno jedna od najljepših žena na planetu. I uvijek zablista kad je na crvenom tepihu. To je doista pravo čudo za vidjeti. Ali reći ću vam da nema ničeg boljeg od probuditi se ujutro, otvoriti oči i vidjeti njezino lice", kazao je Jackson.

Jodie i Joshua vjenčali su se 2019. nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja 2018. i isprva su inzistirali da je njihova romansa neobavezna. Dapače, Jodie je otkrila da je njihova veza započela kao veza za jednu noć.

"Kada sam prvi put upoznala svog supruga, imali smo vezu za jednu noć. Sada smo u dvogodišnjoj, trogodišnjoj vezi za jednu noć", našalila se glumica 2021. u emisiji "Late Night with Seth Meyers". Ispričala je i kako su se upoznali na zabavi i kako su oboje odmah osjetili povezanost.

"Ugledala sam ga prije nego što je on vidio mene, a kad sam ga vidjela, rekla sam si ‘želim ga‘. A onda kada me ugledao, samo sam se pravila kao da ga ne vidim", otvorena je bila Jodie. Par je počeo izlaziti u listopadu 2018., a vjenčao se u prosincu 2019. nakon što je glumica zaprosila svog odabranika tijekom novogodišnjeg odmora u Nikaragvi. Prije veze sa Smith, Jackson je bio u desetljeću dugoj romansi s Diane Kruger (47) koja je prekinuta 2016. godine. Diane je počela izlaziti s Joshuom nakon što se rastala od francuskog redatelja Guillaumea Caneta, nakon pet godina braka. Diane je sada u vezi sa zvijezdom "The Walking Dead" Normanom Reedusom i par ima četverogodišnju kćer Novu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:34