NOVI PAR

Ruka u ruci: Lupita Nyong‘o i Joshua Jackson više ne skrivaju da su zaljubljeni

Glumački par prvi put je zajedno snimljen u listopadu. On se trenutno razvodi od Jodie Taylor-Smith, a ona je prekinula s dečkom

Joshua Jackson i Lupita Nyong‘o snimljeni su kako se drže za ruke

 Wcp, 4cnrs, Lagossiptv/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Wcp, 4cnrs, Lagossiptv/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Lupita Nyong‘o (40) i Joshua Jackson (45) više ne skrivaju da su u vezi. Par je snimljen u šetnji po nacionalnom parku Joshua Tree u Kaliforniji. Bili su potpuno opušteni i iako su bili svjesni da ih paparazzi snimaju, nisu se prestali držati za ruke.

Glumački par prvi je put zajedno primjećen u listopadu ove godine na koncertu Janelle Monae u Los Angelesu. U to je vrijeme ona još uvijek službeno bila u vezi sa Selemom Masekelom, sportskim novinarom, TV voditeljem i glazbenikom, koja je započela prije nešto više od godinu dana. No, čim su po medijima i društvenim mrežama počele kružiti fotografije nje i Joshue na koncertu, zvijezda "Black Panthera" brzinski je izbrisala sa svojih profila sve fotogafije s Masekelom, a ubrzo i potvrdila da su prekinuli.

image

Lupita Nyong‘o i Selema Masekela

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Joshua se, pak, razvodi od Jodie Turner-Smith. Ona je predala papire za razvod u listopadu. Njihov je brak trajao tri godine, četiri su proveli zajedno. Britanska glumica kao razlog za razvod navela je "nepomirljive razlike". Prema informacijama koje je objavio ET, ona traži zajedničko skrbništvo nad njihovom trogodišnjom kćeri Juno Rose Dianom Jackson, smatra da ni jedno od njih nema potrebe za novčanom potporom, te da bi troškove brakorazvodne parnice trebao podmiriti Jackson.

image

Joshua Jackson i Jodie Turner-Smith

Xavier Collin/image Press Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako su vijesti o njihovu razvodu mnogima bile iznenađenje, jer je par uvijek djelovao skladno i sretno, problemi u braku su trajali godinu dana. Glavni razlog bilo je, navodno, udaljavanje para zbog mnoštva poslovnih obaveza i razdvojenosti.

- Jodie ne zanima njegov ljubavni život - rekao je insajder za taj portal na pitanje o njezinoj reakciji na vijesti o vezi Lupite i uskoro bivšeg supruga - Ide joj jako dobro, okružena je ljudima koji je vole i odani su joj. Ona je oduvijek pozitivna osoba, zabavna i prepuna energije i tako je i sada. Usredotočena je na posao i želi biti najbolja moguća mama.

image

Joshua Jackson i Lupita Nyong‘o više se ne skrivaju

Wcp, 4cnrs, Lagossiptv/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Wcp, 4cnrs, Lagossiptv/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Lupita i Joshua, koji su uživali u ljepotama kalifornijske prirode, sportski i ležerno odjeveni, na novim fotografijama djeluju smireno i zadovoljno. TMZ i drugi tračerski mediji pišu da se očito nešto promijenilo jer su samo koji dan prije učinili sve da "prikriju svoj odnos".

image

Joshua Jackson i Lupita Nyong‘o pokušali su izbjeći kamere početkom tjedna

4crns, Wcp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/4crns, Wcp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Početkom tjedna, kada su ih vidjeli zajedno pred jednim supemarketom, gdje su stigli u njegovom automobilu, Lupita se cijelo vrijeme pokušavala sakriti na suvozačkom sjedalu. U trgovinu su ušli odvojeno, a isto tako izašli, prije no što su se vratili u automobil i odvezli.

U međuvremenu su, valjda, zaključili kako je skrivanje besmisleno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:43