POTRAGA U ARGENTINI

Payne je prije pada bio u gotovo nesvjesnom stanju, a sada je stigla nova informacija: Traže se dvije misteriozne žene!

Pjevač je preminuo nakon pada s balkona na trećem katu hotela Casa Sur u Argentini

Casa Sur hotel

 Luis Robayo/Afp

Policija istražuje iznenadnu smrt glazbenika i bivšeg člana grupe One Direction, Liama Paynea. Trenutno pokušavaju doći do dvije “ključne svjedokinje”, koje bi mogle biti među posljednjima koji su ga vidjeli živog, prenosi Daily Mail.

Podsjetimo, pjevač je preminuo nakon pada s balkona na trećem katu hotela Casa Sur u Argentini. Istražitelji sada žele stupiti u kontakt s dvije žene koje su bile u hotelu noć prije njegove smrti.

image

Liam Payne bio je član omiljenog boy benda One direction

Diabolik/backgrid/backgrid Usa/profimedia/
image

Obožavatelji se opraštaju od pjevača

Luis Robayo/Afp

Lokalni mediji navode da su napustile hotel u srijedu, nakon što su neko vrijeme čekale Paynea u predvorju. Nema nikakvih naznaka da bi mogle biti umiješane u njegovu smrt, ali policija se nada da mogu dati informacije o njegovim posljednjim trenutcima.

Argentinsko tužiteljstvo kaže da svi dokazi trenutno ukazuju na to da je pjevač bio sam prije smrti, ali također ispituju “moguću umješanost trećih strana u događaje koji su se dogodili ranije”.

Dodaju da je mogao pasti s balkona u potpuno nesvjesnom stanju, jer su iz hotelske sobe zaplijenjeni predmeti koji ukazuju na konzumiranje alkohola i droge. Gost koji je u isto vrijeme odsjeo u hotelu, Doug Jones, rekao je za BBC da je čuo “glasne zvukove” i mislio da se soba u kojoj je bio glazbenik popravlja ili renovira.

image

Casa Sur hotel

Luis Robayo/Afp
image

Obožavatelji se opraštaju od pjevača

Luis Robayo/Afp

- Mislio sam da rade na sobi. Bilo je bučno, čulo se dizanje teških predmeta, lupanje, nasilni zvukovi. Vidio sam ljude kako ulaze i izlaze iz sobe, pa sam mislio da rade nešto u njoj - rekao je Jones.

Kaže i da je oko 17 sati po lokalnom vremenu čuo glasan vrisak i shvatio da nešto nije u redu, jer je ulica bila prepuna policije. Hitne službe su stigle u hotel u isto vrijeme, nakon dojave o “agresivnom muškarcu, koji bi mogao biti pod utjecajem droga ili alkohola”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 20:15