GLAMUROZNA VEČER

Party dostojan ‘Queen Bey‘: Beyonce proslavila rođendan uz brojna poznata lica, pogledajte što su odjenula

Među uzvanicima našli su se Kim I Khloe Kardashian, Lily-Rose Depp, Drake, Tristan Thompson, Adele, Bela Hadid...

Beyonce Knowles

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Jedna od najslavnijih pjevačica današnjice, Beyonce, priredila je zabavu za svoj 41. rođendan u vili na Bel Airu gdje su se okupili samo najslavniji zvijezde s A-liste, a koje su zabljesnule u svojim glamuroznim izdanjima.

Svjetski popularna reality zvijezda Kim Kardashian pokazala je svoju sve manju figuru u kombinezonu crvenog uzorka i prikladnim čizmama dok je svoju raspuštenu platinasto-plavu kosu dodatno produžila ekstenzijama.

image

Kim Kardashian

Maciel/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Njena mlađa sestra Khloe Kardashian odlučila se za prozirnu odjevnu kombinaciju, mini suknju i top, koje je uparila s visokim čizmama iste boje.

image

Khloe Kardashian

Maciel/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Na zabavi se pridružila i kći popularnog glumca Johnnyja Deppa, Lily-Rose Depp, koju će publika uskoro moći gledati u HBO-ovoj seriji od šest epizoda ‘The Idol‘.

Glumica i manekenka istaknula je svoju vitku figuru odjenuvši zelenu mini haljinu i plave potpetice dok je svoju valovitu kosu ostavila raspuštenu u jednostavnom stilu.

image

Lily-Rose Depp

Maciel/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Među gostima se našao i četverostruki dobitnik Grammyja, Drake, koji je nosio crvenu baršunastu odjevnu kombinaciju i blještavo bijele tenisice, dok je u ustima imao čačkalicu.

image

reper Drake

Maciel/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavni reper stigao je na zabavu u istom terencu kao i košarkaš Tristan Thompson. Košarkaš koji je u posljednjih pet godina dobio troje djece s tri različite žene, nosio je žutu košulju s crnim svjetlucavim hlačama te lakirane cipele.

image

Tristan Thompson

Maciel/tpg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Dobitnica 15 Grammyja, Adele, svratila je na zabavu sa svojim partnerom Rich Paulom, pojavivši se u crnoj odjevnoj kombinaciji dok je njena bujna, plava kosa raspušteno padala po ramenima.

image

Adele Adkins

Maciel/Ngre/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Popularna manekenka, Bella Hadid, stigla je na mjesto događaja s jarko crvenim usnama i dugim umjetnim repom spletenim u pletenicu, a crni baršunasti kombinezon jasno je isticao njenu vitku figuru.

image

Bella Hadid

Maciel/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Među gostima našli su se i Beyonceina majka Tina Knowles, pjevačica Kelly Rowland, supruga tragično preminuloga košarkaša Kobe Bryanta, Vanessa Bryant, modni dizajner Olivier Rousteing, glumica Gabrielle Union, kći Willa Smitha, pjevačica Willow Smith, glumica Megan Fox te mnogi drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 18:52