NAKIT I GOTOVINA

Provalnici odnijeli sef iz doma Tine Knowles: Beyonceina mama ostala bez više od milijun dolara

Dok je ona pratila kćer na turneji, lopovi su ušli u njezinu kuću u Los Angelesu i počastili se poprilično sočnim plijenom

Tina Knowles

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Tina Knowles, majka pjevačice Beyonce, doživjela je vrlo neugodnu situaciju u svojem domu - kako su otkrili američki mediji, policija je izvijestila da je Knowles opljačkana. Lopovi su ušli u kuću i otišli s plijenom čija se vrijednost izražava "sedmocifrenom brojkom". Nije poznato kada se točno pljačka dogodila, no provalnici su odnijeli sef u kojem je bilo više od milijun dolara vrijednog nakita, te mnogo gotovine.

Provala je otkrivena prošli tjedan, u srijedu, kada je Tina svratila kući i otkrila da nema sefa. Ona je provela nekoliko dana izvan grada, najvjerojatnije prateći Beyonceine koncerte na turneji Renaissance. Policajcima, navodno, nije jasno kako su provalnici uspjeli ući u kuću i odnijeti sef.

image

Kuća Tine Knowles u Hollywood Hillsu

No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sada tragaju za video snimkama s raznih kamera u susjedstvu te razgovaraju sa susjedima, no zasad nema nekih značajnih tragova koji bi vodili otkrivanju počinitelja. Mama glazbene zvijezde već je imala problema. U travnju su policajci uhitili čovjeka koji je, kako je pisalo u izvještaju "počinio manju štetu na poštanskom ormariću bacajući kamenje".

No, prema TMZ-u, ona tada nije željela tužiti muškarca koji je zbog svojeg rastresenog i nekontroliranog ponašanja bio smješten na psihijatriju. Ipak, ovaj je slučaj mnogo ozbiljniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:41