OVO ĆE ODJEKNUTI

Par koji nitko nikad nije očekivao: Procurila fotografija, najljepša glumica svijeta ima novog slavnog dečka!

Oduvijek su oboje bili diskretni što se tiče privatnog života, pa je vjerojatno da se o ovoj navodnoj ljubavi nikada neće očitovati

Monica Bellucci

 Puccini-granata/Newscom/Profimedia/Puccini-granata/newscom/profimedia

Prema izvještajima francuskog časopisa Paris Match, talijanska glumica Monica Belucci koja je često prozivana "najljepšom ženom svijeta" i američki redatelj Tim Burton navodno su najnoviji slavni par.

image

Tim Burton

Amy Sussman/Getty Images/Profimedia

Sudeći po pisanju Paris Matcha, ljubav između 58-godišnje Monice Bellucci i Tima Burtona navodno se "rodila" prije četiri mjeseca kada su se nakon dugo vremena sreli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu 2022. godine. Posljednja poznata veza Monice Bellucci bila je s umjetnikom Nicolasom Lefebvreom koja je prekinuta 2019. godine, dok se 64-godišnji Burton razveo od glumice Helene Bonham Carter 2014. godine nakon dugogodišnjeg braka koji su sklopili 2001. godine.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Doduše, i Monica Bellucci i Tim Burton oduvijek su bili vrlo diskretni što se tiče privatnog života, pa je vjerojatno da se o ovoj navodno novoj ljubavi nikada neće samostalno i službeno očitovati.

Paris Match dodaje da je njihova "ljubavna priča rođena u najvećoj diskreciji" i iako njih dvoje još nisu javno objavili svoju vezu, sudeći po fotografiji koja je procurila u javnost činilo bi se da su u najmanju ruku jako bliski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:37