IPAK ISTINA

Muškarci, pripremite maramice... Monica Bellucci potvrdila vezu s Timom Burtonom: ‘Volim ga!‘

Zanosna talijanska glumica uskoro će prvi puta i profesionalno surađivati sa slavnim redateljem

Monica Bellucci

 Puccini-granata/Newscom/Profimedia/Puccini-granata/newscom/profimedia

Monica Bellucci potvrdila je svoju romansu s Timom Burtonom nakon mjeseci nagađanja o njihovoj vezi i djeluje, pišu svjetski mediji, kao da stvari postaju ozbiljne.

"Ono što mogu reći prije svega jest da mi je drago što sam upoznala tog čovjeka. To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu", kazala je 58-godišnja glumica za Elle France u intervjuu objavljenom početkom tjedna. Bellucci je rekla da je uzbuđena što će raditi s Burtonom (64) na "Beetlejuiceu 2", što će biti i njezina prva suradnja s redateljem.

image

Monica Bellucci i Tim Burton

Carlos Del Pozo/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Carlos Del Pozo/mega/the Mega Agency/profimedia

"Poznajem čovjeka, volim ga, a sad idem upoznati redatelja. Počinje još jedna avantura", dodala je. Pohvalila je Burtonovu izrazitu filmsku estetiku rekavši kako voli taj svijet snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da svoje mračne aspekte možemo pretvoriti u nešto svijetlo, opraštajuće. Filmovi Tima Burtona, nastavila je, mnogo govore o tome. Bellucci i Burton prvi su put potaknuli glasine o romansi u veljači nakon što su fotografirani ruku pod ruku u Madridu.

image

Tim Burton i Monica Bellucci

Carlos Del Pozo/mega/The Mega Agency/Profimedia/

Istog mjeseca, uočeni su kako se ljube ispred hotela u Parizu na Valentinovo. Neka su izvješća u to vrijeme sugerirala da je njihova veza započela prošle godine nakon što je Bellucci najavila Burtona na Lumière Film Festivalu u francuskom Lyonu u listopadu 2022. Međutim, do ovog tjedna niti jedno od njih dvoje nije komentirao nagađanja. Prije romanse s Bellucci, Burton je bio u vezi s Helenom Bonham Carter od 2001. do 2014. Burton i Bonham Carter (57) imaju sina Billyja (19) i kćer Nell (15). Prošle je godine Bonham Carter svoj razlaz s Burtonom opisala kao "vrlo bolan razvod". Osim romantične veze, dvojac je surađivao na brojnim filmovima, uključujući "Sweeney Todd", "Planet majmuna" i "Mračne sjene".

image

Tim Burton i Monica Bellucci

Carlos Del Pozo/mega/The Mega Agency/Profimedia/

Prije veze s Bonham Carter, Burton je bio u braku s umjetnicom Lenom Gieseke od 1987. do 1991. Kasnije se upustio u vezu s manekenkom Lisom Marie, s kojom je hodao od 1991. do 2001. Bellucci se sa pak udala za talijanskog fotografa Claudija Carlosa Bassa 1984. godine, no razveli su se nakon samo šest mjeseci. Poslije se udala za francuskog glumca Vincenta Cassela u kolovozu 1999. Bivši par koji ima kćeri Devu (19) i Léonie (13), razišao se u kolovozu 2013. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:17