BAFTA 2021.

Pandemijski glamur: Bivša Miss svijeta u sakou bez grudnjaka, supruga Hugha Granta pokazala noge

Renée Zellweger i Anna Kendrick zbog koronavirusa ostale su u Los Angelesu, a na dodjelu u Londonu uključile su se putem videoveze
Priyanka Chopra i Nick Jonas; Anna Eberstein i Hugh Grant; Anna Kendrick 
 Profimedia

Glumice Phoebe Dyvenor i Priyanka Chopra donijele su dašak glamura na pandemijski crveni tepih ispred londonskog Royal Albert Halla, gdje se u nedjelju, pod strogim epidemiološkim pravilima, održala dodjela britanske filmske nagrade BAFTA 2021.

image
Priyanka Chopra
Ian West/Pa Images/Profimedia

Lijepa 25-godišnja Phoebe, zvijezda hvaljene Netflixove TV serije "Bridgerton", nosila je dramatičnu crnu haljinu, a stajling je upotpunila upečatljivim naušnicama od smaragdnih dragulja, dok je Priyanka (38), bivša Miss svijeta (2000.), oduševila pomalo androgenim izgledom - ona se, naime, odlučila za crveni izvezeni sako ispod kojega nije nosila grudnjak i tzv. bijele haremske hlače. Njezin suprug, pjevač Nick Jonas (28), izgledao je vrlo elegantno u klasičnom crnom smokingu.

image
Phoebe Dynevor
Bafta/Avalon/Avalon Editorial/Profimedia
image
Priyanka Chopra i Nick Jonas
Ian West/Pa Images/Profimedia

Brojne zvijezde, uključujući Renée Zellweger i Annu Kendrick, zbog pandemije koronavirusa ove godine ostale su u Los Angelesu, a na dodjelu u Londonu uključile su se putem videoveze. Ipak, ni one nisu propustile priliku da se dotjeraju i pokažu u svečanim haljinama. Anna je pozirala u bordo kreaciji dizajnera Zuhaira Murada, a Renée u srebrnoj toaleti koja joj je stajala kao salivena.

image
Renée Zellweger
B4859/Avalon/Avalon Editorial/Profimedia
image
Anna Kendrick
Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia

Princ William povukao se s dodjele nakon smrti svoga djeda, vojvode od Edinburgha, princa Philipa. Vojvoda od Cambridgea, koji je ujedno i predsjednik BAFTA-e, planirao je održati govor putem videa, koji je trebao biti posvećen otpornosti i borbi filmske industrije tijekom protekle pandemijske godine.

Slavni glumac Hugh Grant (60) na crvenom tepihu pojavio se sa suprugom Annom Eberstein (41) - on je nosio crno odijelo s leptir mašnom, a Anna je izgledala senzacionalno u blistavoj crnoj mini haljini.

image
Anna Eberstein i Hugh Grant
Ian West/Pa Images/Profimedia
image
Felicity Jones
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image
Gugu Mbatha-Raw i Tom Hiddleston
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Dominique Fishback
Marcus Ingram/Getty Images/Profimedia
image
Tom Hiddleston
Jp Offord/Avalon/Avalon Editorial/Profimedia
image
Cynthia Erivo
Mega/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:52