PONIJELA IH STRAST

Slavna oskarovka i poznati voditelj nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog čekajući zalazak sunca

‘Do ušiju zaljubljena. Ona misli da je našla onog pravog. Nikada nije bila sretnija‘, rekao je njezin prijatelj medijima
Renee Zellweger i Ant Anstead
 Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Je li Renée Zellweger napokon našla svog Mr. Darcyja i u stvarnom životu baš kao što se usrećila u filmu "Dnevnik Bridget Jones" koji ju je proslavio, pitaju se britanski tabloidi nakon što paparazzi uhvatili 52-godišnju holivudsku glumicu u zagrljaju s deset godina mlađim Antom Ansteadom, bivšim britanskim policajcem, a danas televizijskom zvijezdom zahvaljujući hit serijalu "The Wheeler Dealers" (u prijevodu "Trgovci automobilima", op. a.).

Iako se Zellweger pokušala odjenuti tako da je se ne može baš lako prepoznati, nabivši na glavu šiltericu, nehajnu sportsku majicu i tajice te je na to još stavila i šal, medijima ovaj "friški" par nije prošao ispod radara. Već su ih uhvatili u odlasku na plažu Newport Beach u Kaliforniji, a glumica nije skidala osmjeh s lica.

image
Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia

S njima je u društvu bio Ansteadov uskoro dvogodišnji sinčić Hudson kojeg je bivši policajac dobio u braku s TV voditeljicom Christinom Haack. Inače s Renée Zellweger su ga povezali kratko nakon njegovog razvoda kojeg su Anstead i Haack najavili prošlog rujna, a finalizirali nedavno u lipnju, tako da je par uistinu kratko u vezi.

Čim su stigli na plažu, Renée i Ant nisu skidali ruke jedno s drugoga. Stalno su se ljubili i grlili, evidentno presretni, što je potvrdio i glumičin prijatelj Daily Mailu.

image
Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia

"Renee je do ušiju zaljubljena. Ona misli da je našla onog pravog. Nikada nije bila sretnija. Stvarno su super par", tvrdi izvor.

Par je uživao u pravom obiteljskom danu. Glumica se igrala s preslatkim mališanom, tata je s malim Hudsonom gradio dvorac od pijeska, a potom su se svi izuli i zagazili u Tihi ocean. Ovo nije prvi put da su ih fotografi zamijetili, a glumica sve manje skriva njihovu vezu od javnosti.

Dobitnica dva Oskara te niz drugih uglednih nagrada, za razliku od karijere nije imala pretjerano sreće kada je u pitanju ljubav.

Od 1999. to 2000. bila je zaručena za komičara Jima Carreyja, 2003. je bila u kratkoj vezi s glazbenikom Jackom Whiteom, da bi se 2005. udala za pjevača Kennyja Chesneyja. No brak uistinu nije dugo potrajao, već nakon četiri mjeseca tražili su njegovo poništenje.

image
Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nakon što su se zbližili na setu filma "Case 39", 2009. počela je njezina dvogodišnja romansa s kolegom Bradleyjem Cooperom.

Potom je 2012. ušla u vezu s glazbenikom Doyleom Bramhallom II. s kojim je bila do 2019. No iako su svi mislili da će jednog dana stati i pred oltar, par se razišao.

image
Renee Zellweger i Ant Anstead s njegovim sinčićem Hudsonom
Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia

No sada izvori navode kako su Zellweger i Anstead ne samo odlično "kliknuli", već i da imaju brojne zajedničke interese, oboje drže do svog privatnog života i ne zanima ih što o njima misli javnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:22