ISPOVIJEST GLUMICE

Ovisnost, kaotičan tempo i smrtna opasnost: ‘Raditi s Matthewom Perryjem bila je noćna mora‘

Perry je otkrio da je radio na spomenutoj romantičnoj komediji i svom hit sitcomu ‘Prijatelji‘ u isto vrijeme

Elizabeth Hurley i Matthew Perry u filmu ‘Serving Sara‘

 The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

Elizabeth Hurley opisala je rad s Matthewom Perryjem tijekom vrhunca njegove ovisnosti o drogama i alkoholu kao "noćnu moru", prenosi Page Six. Iako Hurley ima "jako lijepe uspomene" na glumca dok su snimali film "Serving Sara", priznala je da se nisu uvijek slagali.

- Da budem iskrena, bila je noćna mora raditi s njim u to vrijeme i kao što je sada poznato, snimanje našeg filma je obustavljeno zbog njegove ovisnosti - rekla je 57-godišnja glumica.

image

Elizabeth Hurley

Lev Radin/pacific Press/Shutterstock Editorial/Profimedia/Lev Radin/pacific Press/shutterstock Editorial/profimedia

Unatoč činjenici da su morali izbaciti iz filma sve svoje unaprijed snimljene scene, Hurley je rekla da je s Perryjem "bilo fantastično raditi kada se vratio s dvomjesečnog odvikavanja".

- Bilo je teško, očito je prolazio kroz teško razdoblje svog života, ali i dalje je bio vrlo šarmantna i draga osoba s kojom se moglo raditi - prepričala je zvijezda Austina Powersa i naglasila da je bilo očito da pati.

Zvijezda serije "Prijatelji" otvorio se o svojoj desetljećima dugoj borbi s ovisnošću u svojim novim memoarima "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing", gdje je objasnio da su Hurley i redatelj Reginald Hudlin "bili ljuti" zbog situacije.

- Naravno, film je svejedno propao - napisao je glumac o filmu koji je morao snimiti drugi put jer je prvi puta tekst izgovarao poprilično nerazgovijetno.

- Plaćeno mi je 3,5 milijuna dolara za snimanje filma i tužili su me zbog naglog prestanka snimanja, iako je u pitanju bio zdravstveni problem. Tim iz osiguranja se obračunao sa mnom, pa sam im odlučio napisati ček od 650 tisuća dolara - objasnio je.

image

Elizabeth Hurley i Matthew Perry u filmu ‘Serving Sara‘

Paramount Collection/Everett/Profimedia/Paramount Collection/everett/profimedia

U intervjuu s Diane Sawyer, Perry je otkrio da je radio na spomenutoj romantičnoj komediji i svom hit sitcomu "Prijatelji" u isto vrijeme, što je prezaposlenog glumca "dovelo do ruba".

- Film je sniman u Dallasu, a ja sam u isto vrijeme snimao i "Prijatelje", pa mi je to udvostručilo posao. Letio sam privatnim mlažnjakom i pio votku iz boce - detaljnije je objasnio situaciju.

Glumac je također otkrio i da je na vrhuncu ovisnosti uzimao "55 Vicodina dnevno, uz Metadon i Xanax te litru votke". Perry je, prema svojoj procjeni, potrošio više od 9 milijuna dolara pokušavajući se otrijezniti, a na promjenu životnog stila natjerao ga je "susret sa smrću".

image

Matthew Perry

Erik Pendzich/Shutterstock Editorial/Profimedia

Perry je, kako tvrdi, "skoro umro" prije četiri godine nakon što mu je puklo debelo crijevo i liječnici su mu rekli da ima "dva posto šanse za preživljavanje". Glumac je zbog puknuća debelog crijeva proveo dva tjedna u komi i pet mjeseci u bolnici. Ipak, prema Perryju, najgore mu je bilo korištenje vrećice za kolostomiju punih devet mjeseci.

- Moj terapeut je rekao da sljedeći put kada razmislim o uzimanju OxyContina, moram biti svjestan činjenice da bi morao imati vrećicu za kolostomiju do kraja života - rekao je prošlog mjeseca za časopis People.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:01