DEAN MCDERMOTT

Otuđeni muž Tori Spelling, ima novu djevojku. Ona je galeristica, zajedno posjećuju centar za socijalni rad

Bijesan je zbog selidbe i djece, te više ne skriva novu ljubav. To je 32-godišnja brinetu Lily Calo

 Dean McDermott

 Admedia, Inc/Ddp Usa/Profimedia/Admedia, Inc/ddp Usa/profimedia

Otkako je glumac Dean McDermott (57) snimljen kako, držeći za ruku svoju navodnu novu djevojku Lily Calo ulazi u zgradu Odjela za socijalnu skrb u Los Angelesu, internet je poludio pokušavajući doznati što više o ovoj vezi. Lily je posebno zanimljiva jer je vezu s njom McDermott započeo samo četiri mjeseca nakon objave o razvodu od Tori Spelling (50).

Lily (32) i on snimljeni su pred ustanovom u kojoj Amerikanci obično traže pomoć za preživljavanje kada se nađu u nevolji. Mc Dermott je na sebi imao crnu majicu i traperice, a u ruci je nosio snop bijelih omotnica. Lily, odjevena u maslinasto-zeleni kombinezon, pomagala mu je oko papira koje je ispunjavao. Paru nije smetalo ni čekanje u redu, što je potrajalo, a u uredu su se zadržali petnaestak minuta.

image

Dean McDermott s Lily Calo i njezinim kolegama

/Conscious Community Global/linkedin

Glumac i bivši voditelj, te bivša zvijezda realityja, trenutno navodno živi u kući s pet spavaćih soba koju dijeli s još četiri muškarca. Tako tvrdi DailyMail koji se uspio dokopati fotografija para u posjetu socijalnoj skrbi. Osim držanja za ruke, svi su primijetili i da McDermott više ne nosi Balenciaginu torbicu oko struka, koja košta 1500 dolara, više od mjesečne stanarine u Dolin San Fernando gdje on trenutno živi.

Usprkos silnom trudu, nitko nije uspio iskopati previše informacija o Lily Calo - studirala je filmsku umjetnost, radila kao voditeljica galerije, živjela u New Yorku i San Antoniju u Teksasu, a sada živi i radi u Los Angelesu, kao voditeljica projekata za tvrtku Conscious Community Global. Tvrtka se, prema njihovom LinkedIn profilu bavi razvojnim programima "za boljitak zajednice i društva". Sudeći prema nekim fotografijama s društvenim mreža tako je i upoznala Deana.

O raspadu braka između njega i Tori Spelling, kćeri jednog od bivših najmoćnijih ljudi američke televizije, Aarona Spellinga, dugo se šuškalo. Napokon, u lipnju, on je objavio da se razilaze.

image

Tori Spelling i Dean McDermott s djecom

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- S velikom tugom i teška srca obavještavam vas da smo nakon 18 godina zajedništva i petoro prekrasne djece, @torispelling i ja odlučili smo krenuti svatko svojim putom i započeti nova putovanja. - napisao je u objavi - Nastavit ćemo raditi zajedno kao roditelji, voditi i voljeti svoju djecu kroz ovo teško razdoblje

Samo 24 sata kasnije objavu je maknuo, a izvori su tada tvrdili kako su njegove riječi potpuno šokirale Spelling iako im je brak dugo problematičan.

Ona, ultimativna nepo baby koja je rasla mažena i pažena, dobila je sitniš nakon očeve smrti 2006. godine. Producent je ostavio 500 milijuna dolara osobnog bogatstva. Tori je dobila samo milijun. Njezina majka Candy, koja je upravljala ostavštinom u to je vrijeme bila u svađi s kćeri. Ljutila se zbog Torina bezumna trošenja koje očito nikad nije prestalo. Danas su majka i kći, barem kako pišu američki tabloidi, u dobrim odnosima. Pomaže li joj financijski, nije poznato.

Tori, glumica osrednje karijere, producentica, autorica priručnika i njezin još manje uspješan supružnik, pokušavali su održavati privid silnog bogatstva i uspjeha, no problemi su se gomilali u njihovom domu u Hollywood Hillsu. Proživjeli su i skandale, preljube, svađe, policijske posjete...

image

Tori Spelling i Dean McDermott u selidbi

Instarimages.com/Instar Images/Profimedia/Instarimages.com/instar Images/profimedia

U proljeće, par je s djecom najprije preselio u jeftin motel, a zatim u kamp kućicu, nakon što je u njihovu domu otkrivena otrovna plijesan. On ih je napustio u lipnjju. Neimenovani izvor Entertainment Tonight u kolovozu je rekao da su njezine financijske nevolje goleme, a razlaz je stvari pogoršao.

- Problem s plijesni je stvaran, nije izmišljotina. No, njoj je velik problem pronaći mjesto za život jer financijski loše stoji - rekao je insajdder.

U proljeće, par je s djecom najprije preselio u jeftin motel, a zatim u kamp kućicu, nakon što je u njihovu domu otkrivena otrovna plijesan. On ih je napustio u lipnju. Neimenovani izvor Entertainment Tonight u kolovozu je rekao da su njezine financijske nevolje goleme, a razlaz je stvari pogoršao.

- Problem s plijesni je stvaran, nije izmišljotina. No, njoj je velik problem pronaći mjesto za život jer financijski loše stoji - rekao je insajder.

U isto vrijeme pisalo se da je McDermott užasnut zbog selidbe i uvjeren kako ona iskorištava situaciju za privlačenju pozornosti. DailyMail je tada pisao kako on smata da je njegova otuđena supruga laže, da je daleko od novčanih problema i sve što radi, radi da bi izazvala simpatije u javnosti.

- Dean smatra da djeca ne bi trebala živjeti tako kako žive i naravno da je ljutit. Bijesan je na Tori jer se ona ponaša kao dijete, posebno zato što im je prijatelj Josh Flagg ponudio svoj posjed na Bel-Airu na korištenje koliko god im trebalo.

Gdje Tori i djeca trenutno žive, nije poznato. Ona se nedavno vratila glumi s ciljem da obitelj izvuče iz krize, a skeptici kažu da će morati dugo i teško raditi da bi u tome uspjela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 03:06