DRAMA U L.A.-U

Slavna glumica morala se evakuirati iz kuće: Susjed se naoružao poluautomatskom puškom i držao taoca

Vidno zabrinuta glumica Tori Spelling (50) stajala je s drugim uznemirenim susjedima okupljenima na ulici

 Tori Spelling

 Dude/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Dude/mega/the Mega Agency/profimedia

Američka glumica Tori Spelling morala se hitno evakuirati iz svoje iznajmljene kuće u Los Angelesu zbog susjeda koji je držao taoca i bio naoružan poluatomatskom puškom. U ulici je nastao kaos, piše Page Six, sve dok policija nije oslobodila žrtvu i uhitila još uvijek nepoznatog muškarca koji se zabarikadirao u kući. Iako muškarčev identitet još nije otkriven, viđen je u bijeloj majici kratkih rukava, plavim košarkaškim hlačicama i tenisicama dok su ga pripadnici SWAT-a odvodili s lisicama na rukama.

Zvijezda hit serije "Beverly Hills, 90210" fotografirana je u srijedu poslijepodne kako žurno napušta svoj dom, odjevena očito u odjeću koju je na brzinu navukla na sebe i sa sobom uzela tek mobitel.

Vidno zabrinuta glumica (50) stiskala je telefon u ruci dok je stajala s drugim uznemirenim susjedima okupljenima na ulici. Nije poznato je li s njom bio itko od njezine djece. Spelling inače posljednih posljednjih mjeseci proživljava bračne, financijske i zdravstvene nedaće.

image

Tori Spelling i Dean McDermott

Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia/Hahn Lionel/abaca/abaca Press/profimedia

Njezin suprug Dean McDermott, s kojom je bila 17 godina, objavio je da se rastaju u lipnju. Od tada je u vezi s Lily Calo. Spelling i petero djece sada već bivšeg para potom su proveli tjedne živeći u motelu koji košta 100 dolara za noć nakon što su saznali da je njihova iznajmljena kuća preplavljena opasnom plijesni. Nakon toga su Tori i njezina djeca neko vrijeme boravili u kamp-prikolici, što je navodno "uništilo" McDermotta. U kolovozu je nekoliko dana provela u bolnici ne otkrivajući detalje o svojoj bolesti i stanju, donosi Page Six.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:07