SLOMLJENO SRCE

Otkriven nikad viđen intervju: Aniston nije mogla prestati plakati kad je saznala da Brad čeka dijete s Jolie

Otkriveno je kako je Aniston reagirala na glasine o Angelininoj trudnoći, dva mjeseca prije finaliziranja razvoda

Jennifer Aniston i Brad Pitt 2001. godine 

 Lucy Nicholson/Afp

Kad je 2004. završila sa snimanjem hit serije "Prijatelji" Jennifer Aniston jasno je dala do znanja kako želi zasnovati obitelj sa suprugom Bradom Pittom, ali umjesto radovanja majčinstvu, 54-godišnja glumica iskusila je veliku tugu zbog propasti svog braka. U vrijeme kad je odglumila posljednje i vrlo emotivne scene kultne serije, njezin je suprug Brad bio na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" s Angelinom Jolie. Par je kasnije priznao kako su se na setu i zaljubili, a u siječnju 2005. Brad i Jennifer objavili su kako se rastaju.

U nedavno otkrivenom intervjuu za Vanity Fair u rujnu te iste godine tada 36-godišnjoj Aniston srce se slomilo kad joj je novinar iznio glasine kako je Angelina već trudna, i to dva mjeseca prije no što je razvod između Brada i Jen finaliziran. Novinar je opisao kako je glumica izgledala kao da ju je netko ranio ravno u srce, te je plakala u tišini nekoliko minuta ne mogavši zaustaviti suze prije no što je kimnula glavom, previše povrijeđena da bi išta odgovorila.

image

Brad Pitt i Angelina Jolie u filmu ‘Mr. and Mrs. Smith‘ iz 2005. godine

20th Century Fox - Vaughan, Stephen - Album/Album/Profimedia/20th Century Fox - Vaughan, Stephen - Album/Album/Profimedia

Po pitanju toga je li povjerovala u trač da su Brad i Ange imali pravu izvanbračnu aferu, Jennifer je rekla da je svjesno odlučila vjerovati Bradu, ali je dodala: "U ovom trenutku ne bi me ništa iznenadilo, ali radije bih mu vjerovala". Kako su tada govorili zajednički prijatelji, Brad je želio otkriti što želi od života kao samac, a Jennifer je uvjerio kako se "ne radi o drugoj ženi". Međutim, njezino je povjerenje bilo poljuljano kad su isplivale fotografije Brada kako se poput brižnog oca igra na plaži s Angelininim sinom Maddoxom u Africi krajem travnja te kobne 2005.

"Bila bih robot kad bih rekla da nije bilo trenutaka kad sam osjećala bijes, povrijeđenost i neugodnosti. Ne znam što se dogodilo. Ima puno toga što ne razumijem, puno toga što ne znam i što uistinu nikad neću znati. Moram misliti da sam iz nekog razloga to prizvala u svom životu. Moram tako razmišljati jer je inače sve to jednostavno okrutno", kazala je Aniston.

I Brad i Angelina oduvijek su poricali bilo kakvu ljubavnu vezu dok je on još bio u vezi s Jennifer. Unatoč svom očaju, Jennifer je naglašavala kako je "sretna što je iskusila brak s ‘izuzetnim‘ Bradom" i tvrdila kako će ga "voljeti do kraja života". Brad se oženio Angelinom, no razveli su se u žestokoj svađi 2016. i još uvijek vode mučnu bitku oko skrbništva. Prije razvoda postali su roditelji šestero djece. Pitt je s Jennifer ostao dobar prijatelj, a kazao je i kako joj se 2017. ispričao zbog boli koju joj je nanio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:19