POLICIJA U AKCIJI

Otkriven ključni detalj u istrazi smrti Matthewa Perryja?!

Istraga je u tijeku mjesecima, a koliko je medijima poznato, do sada nije bilo uhićenja

Matthew Perry

 Chris Delmas/AFP

Policija istražuje smrt zvijezde serije ‘Prijatelji‘ Matthewa Perryja jer još uvijek nije otkriveno tko je poznatog glumca opskrbio ketaminom. Kao što znamo, Perry je preminuo prošle godine u listopadu, a uzrok smrti bio je akutni učinak ketamina.

Istraga je u tijeku mjesecima, a The Mirror prenosi da je izvor rekao da oni koji su bili ispitani, jer su imali povijest upotrebe droga, nisu nužno stvarni izvor koji je glumcu dao ketamin. Ipak, navodno policija ima informacije koje bi mogle dovesti do tog izvora.

image

Matthew Perry

Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

Za sada, koliko je medijima poznato, nije bilo uhićenja. Nije tajna da je Perry vodio borbu s ovisnošću o alkoholu i opioidima, ali 19 mjeseci prije svoje smrti glumac je bio trijezan. U nedavnom intervjuu po tom se pitanju oglasio i Perryjev očuh, Keith Morrison.

"Osjećaš se kao da pobjeđuješ ovisnost, ali ju nikad nisi pobijedio. I on je to znao...", kazao je Morrison pa objasnio da bi Perry došao do "određene točke" kada bi mu trebala profesionalna pomoć. Priznao je da se i dalje bori sa smrću glumca.

"Svakodnevno je s vama. Stalno je s vama. I tu je novi aspekt koji napada vaš mozak, nije lako", rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 08:42