‘POSJEĆUJE ME‘

Courteney Cox osjeća prisutnost preminulog kolege: ‘Razgovaram s Matthewom Perryjem. On je sigurno tu‘

Obilježava se 20 godina popularnog sitcoma ‘Prijatelji‘, u kojem su se proslavili Cox, Perry, Aniston, Schwimmer, Kudrow i LeBlanc

Courteney Cox

 Nash/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Nash/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Zahvalna sam što sam mogla tako blisko surađivati s njim toliko godina. Često me posjećuje, ako vjerujemo u to", kazala je glumica Courteney Cox u jučerašnjem intervjuu o preminulom kolegi, Matthewu Perryju. Naime, obilježava se 20 godina popularnog sitcoma "Prijatelji", u kojem su Cox kao Monica Geller i Perry kao Chandler Bing glumili prvo najbolje prijatelje, a potom i ljubavne partnere.

image

Matthew Perry i Courtney Cox u Prijateljima

Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Image Capital Pictures/film Stills/profimedia

Cox je, kako prenosi Page Six, rekla da osjeća da je njezin kolega prisutan uz nju. "Razgovaram s mamom, tatom, Matthewom. Osjećam da ima puno ljudi koji nas vode. Osjećam da je Matthew sigurno tu", rekla je glumica.

Podsjetimo, mnoge je potresla smrt glumca krajem listopada prošle godine. Prema izvješću obdukcije do kojeg je došao magazin People, glumac je preminuo zbog akutnih učinaka ketamina. Utapanje, bolest koronarne arterije i učinci buprenorfina također su navedeni kao faktori koji su doprinijeli njegovoj smrti.

Nekoliko dana nakon njegove tragične smrti u 54. godini, glumci iz "Prijatelja" - Cox, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Lisa Kudrow - podijelili su izjavu u kojoj izražavaju tugu zbog vijesti o smrti kolege. "Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo obitelj. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli, za sada su naše misli i naša ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli diljem svijeta", objavili su.

image

Courtney Cox, Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow i Matt LeBlanc

The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

"Jako sam zahvalna za svaki trenutak koji sam imala s tobom, Matty, nedostaješ mi svaki dan. Kad s nekim blisko surađuješ kao što sam ja radila s Matthewom, postoje tisuće trenutaka koje bi volio podijeliti. U ovoj sceni, prije nego što smo krenuli, šapnuo mi je smiješnu rečenicu. Često je radio takve stvari. Bio je duhovit i ljubazan", napisala je Cox na Instagramu u studenom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2024 15:21