KOD KUĆE JE NAJLJEPŠE

Osveta se servira hladna: Nikad zgodnija Gisele (44) pokazala bivšem što propušta...

Manekenka i sportaš vjenčali su se 2009., a zajedno imaju dvoje djece. Razveli su se prije dvije godine

Gisele Bündchen

 Instagram

Manekenka Gisele Bündchen ovih dana odmara se u rodnom Brazilu, a s pratiteljima je podijelila trenutke s ljetovanja na koje je otišla s kćeri Vivian Lake. Posjetile su nacionalni park Lençóis Maranhenses, a uživale su i u brazilskoj saveznoj državi Bahia.

"Oduvijek sam sanjala o tome da posjetim Lençóis Maranhenses. Brazil je predivan", napisala je Gisele.

Osim što je otkrila gdje ljetuje, manekenka se pohvalila i vitkom te isklesanom figurom. Podijelila je nekoliko fotografija na kojima je pozirala u različitim bikinijima, a njezini pratitelji nahvalili su je u komentarima. "Kako si lijepa", "Nevjerojatna si", "Najljepša žena na svijetu", pisali su joj.

Dok Gisele uživa s kćeri Vivian, koju je dobila s američkim nogometašem Tomom Bradyjem, on pak, kako pišu strani mediji, uživa u društvu mladog modela. Brady i Brooks Nader vrlo su bliski, kako je rekao izvor za People. "Oni su se družili ovo ljeto, sastajali se u različitim gradovima. Ležerno je. Ona ima vrlo aktivan društveni kalendar i voli tulumariti, a Tom je često s djecom i ne voli noćni život", rekao je izvor koji je s time dao naslutiti da par nije u vezi, ali da bi mogli biti nešto više od prijatelja.

image

Brooks Nader

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Toma i Brooks počeli su povezivati nakon što je objavljena jedna epizoda podcasta "Deux U by Duxmoi" u kojoj se pričalo da su viđeni zajedno više puta. Lani su se pojavile glasine i da je u vezi s Reese Witherspoon, koja se tad razvela od supruga Jima Totha, ali te glasine demantirali su predstavnici nogometaša i glumice. Povezivalo ga se i s Kim Kardashian te Irinom Shayk.

Inače, Gisele i Tom, osim Vivian, imaju i sina Benjamina Reina, a nogometaš ima i sina Johna "Jacka" Edwarda Thomasa s bivšom djevojkom Bridget Moynahan. Gisele i Tom vjenčali su se 2009. godine, a razveli su se prije dvije godine.

image

Tom Brady i Gisele Gisele Bündchen

Image Press Agency/Nurphoto Via AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:07