IPAK NIJE U VEZI

Kraljicu bikinija povezuju s Tomom Bradyjem, šuškalo se i da se viđa s princem, a ona tvrdi: ‘Slobodna sam‘

Brooks je poznata po naslovnici za Sports Illustrated, a nakon njenog razvoda su ju povezivali s nekoliko slavnih muškaraca

Brooks Nader

 @celebritylivin_/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Američki nogometaš Tom Brady se prije dvije godine razveo od manekenke Gisele Bündchen, nakon 13 godina braka. Utjehu je navodno pronašao u manekenki s naslovnice Sports Illustrateda, Brooks Nader. Nedavno su izvori za People rekli da su Brady i Nader vrlo bliski.

image

Brooks Nader

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/

"Oni su se družili ovo ljeto, sastajali se u različitim gradovima. Ležerno je. Ona ima vrlo aktivan društveni kalendar i voli tulumariti, a Tom je često s djecom i ne voli noćni život", rekao je izvor, aludirajući na to da nisu službeno u vezi, ali da postoje romantični osjećaji između njih.

Prve glasine o njihovoj romansi su se pojavile nakon što su zajedno prisustvovali zabavi povodom američkog Dana nezavisnosti. Kratko nakon su izvori bliski paru rekli da su se viđali cijelo ljeto. Ipak, nekoliko mjeseci kasnije je Brooks rekla da je slobodna.

image

Brooks Nader

Geoffroy Van Der Hasselt/Afp

To je potvrdila u emisiji "Dancing With The Stars" kojoj se pridružila ove godine. Iako je rekla da nema dečka, glasine se nisu utišale. Nakon toga su se pojavile i glasine da se Brooks viđa sa svojim plesnim partnerom Glebom Savchenkom, s kojim nastupa u navedenoj emisiji.

image

Brooks Nader

Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ranije je Nader bila u braku s Billyjem Haireom, s kojim se vjenčala 2019. godine. "Toliko sam uzbuđena što ga mogu zvati mužem", rekla je ona ranije. Međutim, par se razveo ranije ove godine, nakon što su nekoliko mjeseci živjeli odvojeno. Manekenku su, osim s Tomom, povezivali i s princem Constantineom Alexiosom od Grčke i Danske jer je s njim došla na vjenčanje Olivie Culpo.

image

Brooks Nader

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Inače, Brooks je manekenka najpoznatija po svojoj naslovnici za Sports Illustrated Swimsuit izdanje. Nader je 2019. godine pobijedila na natjecanju Swim Search te tako dobila priliku pozirati za poznati časopis. U časopisu je završila 2020., 2021. i 2022. godine, a na naslovnici je bila prošle godine.

Osim modelinga se okušala i u glumi te se 2018. godine pojavila u akcijskom filmu "Backtrace". Uz to je osnovala i svoj brend nakita kao i brend za dizajn interijera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:07