BRIŽNA SESTRA

Ona je najveća podrška Amber Heard: ‘Ponosna sam na nju unatoč izgubljenoj parnici. Znam što je sve proživjela‘

Poruku starijoj sestri je popratila fotografijom crnog kvadrata s naslovom ‘#istandwithamberheard‘

Whitney i Amber Heard

 Profimedia

Whitney Henriquez, sestra glumice Amber Heard, rekla je da je "ponosna" na svoju stariju sestru unatoč presudi, prenosi britanski Independent.

image

Whitney Henriquez

Kevin Lamarque/Afp/Profimedia/Kevin Lamarque/Afp/Profimedia

U nedjelju je Henriquez, koja je svjedočila tijekom šestotjednog suđenja, napisala na Instagramu da “još uvijek stoji uz svoju stariju sestru".

- Jučer i danas i sutra, uvijek ću biti ponosna na tebe što si se zauzela za sebe, što si svjedočila i ovdje u Virginiji, i u Velikoj Britaniji, i što si bila glas mnogih koji ne mogu govoriti o stvarima koje se događaju iza zatvorenih vrata - napisala je Henriquez.

- Znali smo da će ovo biti teška bitka i da su karte protiv nas, no ustala si i progovorila bez obzira na to - dodala je.

Napisala je i da joj je bila velika čast svjedočiti za svoju sestru te da bi to učinila još milijun puta jer naprosto 'zna što je sve proživjela.'

image

Screenshot objave Whitney Henriquez

Screenshot Instagram

Poruku starijoj sestri popratila je fotografijom crnog kvadrata s tekstom "#istandwithamberheard".

Prema odvjetniku Amber Heard, prve riječi zvijezde "Aquamana"m nakon što je čula presudu u Deppovu korist, bile su: “Tako mi je žao svih onih žena vani. Ovo je korak unazad za sve žene u sudnici i izvan nje.”

image

Amber Heard

Kevin Lamarque/Afp/Profimedia/Kevin Lamarque/Afp/Profimedia

Kao što svi već znaju, nakon što je završeno suđenje bivšim supružnicima, sud je presudio da Heard mora Johnnyju Deppu isplatiti 15 milijuna dolara kompenzacije, a on njoj dva milijuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 21:56