OSTAJE BEZ POSLA

Nova ‘pljuska‘ za Amber Heard nakon mučnog suđenja: Mera će umrijeti zbog presude u Fairfaxu?

Amber Heard već je počela osjećati posljedice osude za klevetu

Jason Momoa kao Aquaman i Amber Heard kao Mera

 Warner Bros/Everett/Profimedia/Warner Bros/Everett/Profimedia

Drugi film o Aquamanu, 'Aquaman and the Lost Kingdom', mogao bi doživjeti neke promjene prije no što stigne u svjetska kina,b u ožujku 2023. godine. Šefovi iz Warner Brosa. su, navodno, odlučili izbrisati scene s Amber Heard. Posljedica je to, kako tvrde brojni američki mediji, presude u slučaju tužbe za klevetu koju je protiv nje podigao bivši suprug Johnny Depp.

Amber mu, svi to već znaju mora platiti više od 13 milijuna dolara jer je porota zaključila da ga je oklevetala. Američki mediji citiraju povjerljive izvore koji tvrde da u WB-u, od te odluke smišljaju kako ukloniti Meru, lik koji igra Heard, iz filma. I samo suđenje bilo je problematično i uloga joj je bila srezana, a sada se to čini još bitnijim. Šefovi studija jednostavno žele izbjeći negativan publicitet prije premijere. Prema nekim glasinama Mera bi mogla umrijeti tijekom porođaja na samom početku filma.

U svakom slučaju, proces i presuda itekako su naškodili glumici koja je za ulogu u drugom Aquamanu dobila tri milijuna dolara honorara, a dobit će i postotak od zarade. No, još je veće pitanje tko će se od redatelja u budućnosti odlučiti angažirati Heard.

Iako je Depp uspio uvjeriti porotu u Fairfaxu da ga je bivša supruga oklevetala te sad svi očekuju njegov ekspresan povratak u svijet superhitova, to zasigurno neće ići tako kako fanovi priželjkuju. Bez obzira na sudsku pobjedu, ni njemu neće biti lako vratiti se na vrh liste poželjnih zvijezda. Ishod je za njega pozitivan, ali ne treba zaboraviti da je na "suđenju stoljeća" izneseno toliko mučnih detalja iz njihova života te da su na njemu i Heard i Depp pokazali da imaju problema s mentalnim zdravljem i ovisnostima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:11