HOĆEMO/NEĆEMO

Noel Gallagher otkrio što će biti s ponovnim okupljanjem Oasisa: Jedna vijest će posebno razveseliti fanove

Mlađi brat Liam je inzistirao da se ponovno okupljanje benda događa odgovarajaći na Twitteru jednoj obožavateljici

Liam Gallagher i Noel Gallagher 2008.

 Diena-brengola/face To Face/Face To Face/Profimedia/

Uvijek je tako s braćom Gallagher, nikako se ne mogu složiti, pa ni oko toga koliko je istine u navodima o ponovnom okupljanju Oasisa. Stariji brat, 55-godišnji Noel Gallagher sada je izjavio da sljedeće godine neće biti ponovnog okupljanja Oasisa, ali će biti novog albuma benda.

Glazbenik je već ranije izjavio da ga je njegov brat Liam (50) mogao nazvati i ostaviti njihove godine svađe iza sebe kako bi ponovno zajedno izašli na pozornicu. Oasis su se razišli 2009. nakon svađe braće u backstageu na njihovom posljednjem koncertu u Parizu. Međutim, Noel je sada otkrio nešto vrlo zanimljivo.

image

Noel Gallagher

Backgrid Uk/Profimedia/

"U Sonyjevim arhivama pronašli smo trake koje datiraju s tih sesija. Mislili smo da su izgubljene, ali su bile pogrešno označene. Divne su verzije tih pjesama, neke akustične", izjavio je Noel. Ali za talijanski Corriere Della Sera je izričito rekao kako turneje neće biti i da se neće vratiti zajedničkom sviranju.

Naime, još prošli tjedan roker Liam je inzistirao da se ponovno okupljanje događa odgovarajaći na Twitteru jednoj obožavateljici.

Nakon tih izjava, Noel je na francuskom radiju France Inter izjavio: "Liam je dobio moj broj. Ima broj mog menadžera. Neka nas nazovu." Dodao je također da bi njegov brat trebao prestati pričati po je*enom internetu i kazati svojim ljudima da nazovu njegove pa da se vidi tko ima što za reći.

image

Liam Gallagher

Brian J Ritchie/Hotsauce/shutterstock Editorial/profimedia

Na pitanje voditelja je li sve što je potrebno za ponovno okupljanje dua jedan telefonski poziv, pjevač je odgovorio: "Pomislili biste, zar ne? Ima moj broj. Ima broj mog menadžera. Ali znate što? Neće nazvati."

Liam se zatim još jednom oglasio na svom Twitteru kako bi kritizirao svog starijeg brata jer je "nanio štetu" kultnom bendu.

"Evo kako ja to vidim, mališan zvan krumpirko je nanio mnogo štete Oasisu kao bendu/brendu i mora se mnogo iskupiti ne samo meni nego i vama. ", napisao je među ostalim Liam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:57