SPEKULACIJE

Liam Gallagher oglasio se nakon operacije i rekao da je povratak stvaran. Svi vjeruju da je u pitanju Oasis

Braća Liam i stariji Noel napokon su se pomirili, nakon što se 55-godišnji Noel razišao sa suprugom Sarom MacDonald

Liam Gallagher 

 Lvaro Ballesteros/Zuma Press/Profimedia

Liam Gallagher otkrio je kako je bio podvrgnut zahtjevnoj operaciji kuka, ali se nije bavio samo svojim zdravljem već očito i spekulacijama da će se grupa Oasis ponovno okupiti, rekavši kako je "povratak stvaran". Pedesetogodišnji hitmejker oglasio se naime na Twitteru kako bi otkrio da je nedavno operiran. Liam, koji je uvijek iskren na društvenim mrežama, držao je obožavatelje i ovog puta u tijeku.

"Jutro, imao sam prošli tjedan operaciju kuka, sve je prošlo dobro i veliko poštovanje svim liječnicima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni", napisao je mlađi Gallagher. Jedan je obožavatelj brzo upitao: "Nadam se da operacija nije utjecala na tvoje šepurenje?", na što ga je glazbenik duhovito brzo razuvjerio odgovorivši da će njegov bahati hod ostati isti.

"Natjerat ću svog fizioterapeuta da prouči stare videozapise mog hoda kako ne bismo propustili trik jer povratak je stvaran", napisao je Gallagher. Drugi se našalio: "Sada starimo, momče", da bi mu zvijezda uzvratila "Nema šanse, ja sam napola nov."

Liamov brat i kolega iz benda Noel (55) nedavno se razišao sa suprugom Sarom MacDonald, nakon čega su krenule priče o ponovnom okupljanju Oasisa, jer su se zbližili usred raspada Noelova braka. Gallagher stariji potom je rekao jednom svom prijatelju na tu temu kako nikad ne reci nikad.

"Bio bi potreban izvanredan splet okolnosti, ali to ne znači da se one nikada neće dogoditi", kazao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 16:56