PREPOLOVILA SE

Nitko je nije vidio mjesecima, a kad se pojavila... Wow! Pogledajte transformaciju Kelly Osbourne

Kelly Osbourne priznala je kako je operacija smanjivanja želuca kojoj se podvrgnula bila najbolja stvar koju je ikad napravila
 Giulio Marcocchi/Getty Images/Profimedia

Kći rock legende Ozzyja Osbournea i reality zvijezda Kelly Osbourne (36) izgleda potpuno neprepoznatljivo nakon što je smršavjela gotovo 40 kilograma, a svojim novim izgledom u posljednje vrijeme ponosno se hvali na Instagramu.

Ovog vikenda objavila je fotografiju s novom ljubičastom frizurom uz pomoć koje je njezina ljepota potpuno došla do izražaja.

Kelly Osbourne koja na Instagramu ima 2.3 milijuna pratitelja prethodno je priznala kako je operacija smanjivanja želuca kojoj se podvrgnula prije dvije godine bila najbolja stvar koju je ikad napravila.

image
Giulio Marcocchi/Getty Images/Profimedia

Lice je pak promijenila uz pomoć 'nekoliko injekcija' koje su učinile njezinu čeljust mršavijom.

- Tada su ljudi počeli primjećivati da sam zaista smršavjela jer je promijenilo izgled svega. Saznala sam da se to zove 'uklanjanje bukalne masnoće'. To je promijenilo sve na mom licu! Kako samo prije nisam saznala za to?! - napisala je Kelly jednom prilikom.

image
Sbm/Picturelux/Hollywood Archive/Profimedia

Još 2017. Kelly je pisala o svojoj borbi s gubitkom kilograma kao i o zlostavljanju koje je trpjela zbog debljine.

Prije nego li je promijenila tijelo, kazala je u jednom podcastu, odlučila je promijeniti um te se ostavila alkohola.

image
Sbm/Picturelux/Hollywood Archive/Profimedia

- Prestala sam piti. Zaista sam željela popraviti stvari koje nisu kod mene valjale. Nisam savršena, još uvijek činim puno pogrešaka, nailazim na 'rupe u cesti', no kad padnem ponovno ustanem - kazala je tada, no nedavno je priznala kako je opet pokleknula što se tiče alkohola no kako se bori.

- Ja sam taj tip djevojke, kad sve izgleda sjajno moram nešto zaj*** i napraviti život gorim. Ovisna sam i mislila sam da ću moći piti kao svaka normalna osoba, ali ispalo je da ne mogu i da nikad neću biti normalna - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:19